06minik17 Izm123 önceki akıntıslrdan farklı olarak yeşilimsi renkte de oluyor bazen. Netten baktım bende kanlı olmaya bilir yeşilimsi de olabilir yazıyor. Bi yerde enfeksiyon varsa ondan da öyle sümğksü olur yazıyor. Kafam çok karışık. Son günler ama sanki hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum artık
Tubiiii Izm123 nişan mı değil mi bende bilemedim ama sabah benden de bu akıntı geldi....açık renkli sümüksü bir akıntı ,,,,ilk kez olunca nişan olduğunu düşündüm bende...
Izm123 Tubiiii ardindan normal akintim geldi mesela o akinti hemen anladim her zamanki gibi ama bu ilk kez geliyo ve akinti degil
Izm123 Mvicik ay Sagol canim ya valla kimse bilmiyorum diyo moralim bozuldu ama internette de olabilir herkes farkli demisler
Mvicik Izm123 herkesin ki aynı olmuyor canım benim yoğun bi şekilde geldi şeffaf sümüksüydü illa kanlı olmak zorunda değil
EmraheydaBier Izm123 nişan beyaz olmaz die biliyorum canım ama interneye yaz görsellerde birsürü resim çıkıyo nişanın nasıl olabileceği herkeste aynı olmuyo bak bi
ayseozbek Tostosunannesi bence burdakilerin de çok bilebileceği yada guveneceginiz bi konu değil bu. Mutlakaa gidin hastaneye.
Deryadeniz63 Bende 37/3 hatta post actim kimse cvblamadi Bugundur benimde sumugumsu akintim var bebekte kamurgamin alt tarafinda toplanio hep sanci verio arada sizce nedendir toplanmasi bilgisi olan varmi
Izm123 Deryadeniz63 benimde aynisi oluyo bide bel agrim basladi simdi. Oluyomus seffaf nisanda geken varmis