Izm123 06minik17 akıntı en başından beri var canim benim zaten ama bu akintidan cok farkli görünce hemen sasirdim zaten anladim farkli olduguni
Izm123 06minik17 yok illa beklemiyorum zaten ama herhangi bir belirti bekliyorim artık bunuda görünce aklima nişan geldi
06minik17 Izm123 aynen bende öyleyim. Genelde akşam ve geceleri sancı oluyor. Tamam oldu diyorum gene gidiyo. Hurma falan yiyorum. İnşallah en kısa zamanda sancıalrımız başlar
Prensesininannesi Izm123 Ben hep kanlı diye duydum ama bi doktora sor canım benim direk kanamam olmuştu mesela farklıdaa olaabilir
Izm123 Prensesininannesi benim nerde herkesden farkli bir hamilelik seyim var bende var zaten herkesden farkli hamileligim
06minik17 Izm123 önceki akıntıslrdan farklı olarak yeşilimsi renkte de oluyor bazen. Netten baktım bende kanlı olmaya bilir yeşilimsi de olabilir yazıyor. Bi yerde enfeksiyon varsa ondan da öyle sümğksü olur yazıyor. Kafam çok karışık. Son günler ama sanki hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum artık
Prensesininannesi Izm123 Bende esli hayatıma göre daha dinç hamileçik geçirdim her akntıyı nişan, su sanddm delirecektim artık sürekli aklım ondaydı aman öyle böyle doğacak nasılsa dedim düşünmeyi kontrol etmeyiş bıraktığım gün ıslaklık hissettim hiçde bakmadım sonrq kanama fark ettim ama seminkide olabilir doktora sormanda fayda sancılanmıyada bilirsin mesela yarın acile gidip bi baktır bence
Evremanne Sancılarınızı kontrol edin sancı sıklığınızı arkadaşlar nişan pembemsi sümüksü kıvamda akıntı ancak kişiden kişiye değişebiliyor tabii ki sancı sıklığınızı ölçün varsa şayet
Nur92 Benim hep beyaz yapışkan oluyor aktığında hissediyorum sıcaklığından zannetmiyorum nişan olduğunu 37+3 haftamdayım
Izm123 Nur92 benim akintim hiç öyle değil akintimda var ayni zamanda zatem ama ikisi cok farkli birbirinden
Nur92 Izm123 benim hem normal su gibi akıntım da oluyor beyaz da oluyor ama hiç beyaz olduğunu duymamıştım
Izm123 Sümüksü bir yapısı varsa pembe renge yakınsa, hafif kanlı ise, nişan gelmiş demektir. Ancak nişan rengi her gebede aynı olmaz. Bazı gebeliklerde hiç kan olmayabilir. Burada anahtar kelimemiz sümüksü yapıdır. Sümüksü bir yapısı varsa işte o yüksek ihtimalle nişan gelmesidir. Diye yazıyor
Ayazfatos Izm123 katiliyorum onemli biseyi cvplamiyolar sdce kaynana postlari dikkat cekiyo iste aldatma postlari fln gerekli olan cvplanmiyor 😑 bende actim az once post 1 kisi cvpladi 😶 ben nisanin kahverengiye yakin oldgunu biliyprum cnm evet 39 haftadasin dktrunu arayip sormandq bence bi yarar var 😊
Tubiiii Izm123 nişan mı değil mi bende bilemedim ama sabah benden de bu akıntı geldi....açık renkli sümüksü bir akıntı ,,,,ilk kez olunca nişan olduğunu düşündüm bende...