12betu Polenmom arkadaşlarım normal doğum daha iyi diyorlar hepsi sezeryan yaptı bakalım zamana ne gösterecek herkese kolay doğum nasip etsin Rabbım 🙏😇
Polenmom 12betu benim her iki doğumu da yapmış arkadaşlarım var hepsi sezaryen çok daha kolay diyor 🙊 yaşamayan bilemez bence ya 🤷🏼♀️
Rabiamiyy ElaEge ayyyy inşallah inşallah bakarız aynı gün doğarlar benim ki erkek dün öğrendik cinsiyet 🥹🥹🥹💙
ElaEge Rabiamiyy bana kız dedi doktorum 12. Haftada 2 hafta sonra gelirsen daha net görürüz dedi ama gitmedim ayın dolmasını bekliyorum değişir diye de bi tık korkum var 😂🩷
gokcefruz Aysensrkan benim de pazartesi doğumum var çok heyecanlıyım🌸🌸Allah güzel doğumlar yapmayı nasip eylesin bize🙏🏼Doğumdan sonra da burda buluşalım inşallah 💝
Aysensrkan gokcefruz ben geçtiğimiz pazartesi doğumumu yaptım çok şükür şimdi bebeğim kucağımda 😇 size vereceğim tek tavsiye bol bol uyuyun hasret kaldım 😮💨
Kbrnrkl Meliisssaaaa123 doğum yaptınız mi? Gün nasıl alıyorsunuz ayriyeten gün almak için mi gittin muayene olurken ayarlıyor musunuz doktorla
Meliisssaaaa123 Kbrnrkl henüz yapmadım 6 günüm kaldı🥹 muayene olmaya gittim ve sezeryan istediğim için doktorum günü ayarlayalım artık dedi, muayene için gittiğimde 36. Haftamdaydım 38+3 e gün aldık. Bu şekilde oldu ❤️
Kbrnrkl Meliisssaaaa123 hayırlısıyla al inşallah kucağına canım.. Bana da zorunlu sezeryan demişti ama önce muayene edelim son hafta gel dedi 35 haftaligim 1 hafta büyük demişti doktor ultrasonda. Ne zaman gitsem bilemedm