1992-nalan karaguzelirem_ bende 25+6 doğum için doktor 7 Mart tarihi verdi sezaryenle doğdu ikinci çocuğum ama bu hamileliğimde doktur normal doğuma alıcam seni diyor
karaguzelirem_ 1992-nalan hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah bende vajinal doğumdan korktuğum için sezaryen istiyorum ama bakalım
0409 karaguzelirem_ bende istek üzerine sezeryan olucam ama etraf baskısı var bazen bende yanlış bir yoldamıyım diye düşünüyorum sizdede öylemi
1992-nalan karaguzelirem_ bende korkuyorum ama sezaryen sonrası da toparlanma zor olduğu için normal.olsun bir gün cekiyim bitsin gitsin dusuncesindeyim yani her ikisini de yaptım normal ve sezaryen ama toporlanmam ve vücut deformasyon için sezaryen zor geldi
karaguzelirem_ 0409 kimseye sezaryen olmayı istediğimi söylemiyorum ben bilmiyorlar haliyle böyle olunca da yargılayacak yorum yapacak bir durum olmuyor , ayrıca herkes herseyi söyler bunu unutmayın siz içinizden kalbinizden nasıl geçiyorsa öyle yapın 🙏🏼😊
karaguzelirem_ 1992-nalan kişiden kişiye değişir düşüncesi ile ilerlemek istiyorum belki benim vücudum çabuk alışır 🤷🏻♀️🙈😂
1992-nalan karaguzelirem_ tabikide benim arkadaşım sezaryen doğum yaptı hastaneden çıktığı ilk gün kalkıp ev işlerini yaptı herkesin acı eşiği farklıdır ben ağrı sızısında değilim karımda kesik izi izi üzerine gelen göbekten hoşlanmıyorum yoksa her türlüsü bebeğimize kavuşacağız 🙂