BhrRzgr_06 hiç korkma çok kolay bir işlem en fazla yarım saat içinde ameliyattan odana geliyorsun anestezinin etkisi geçince adet ağrısına benzer ağrı oluyor diyor çoğu kişi ama bende hiç olmadı ağrı ben sadece makat ağrısı yaşadım
10 güne kadar lekelenme olabiliyor ben 2 gün yaşadım o da [peçeteye geldi o kadar çok yoğun değil ama kişiye göre değişiyor kimisi daha çok yoğun lekelenme yaşayabiliyor
Ondan sonraki süreçte dikkatli olmalısın canım enfeksiyona,ağır iş yapmamaya,cinsel ilişki olmamalı,kabız olmamalısın,eğilmemeye çalış ben bunlara dikkat ettim çok fazla ayakta kalma kimisi normal hayatına geri dönüyor kimisi yatıyor ben yatmayı tercih ettim çünkü daha önce 22 haftalık kaybım oldu 😥 o yüzden bunda dikkat etmeye çalışıyorum pişman olmamak için
Çok şükür şu anda 29+1 olduk 12+4 de Serklaj olmuştum zaman geçiyor öyle ya da böyle
He bir de en ama en önemli şey stres olmamak biliyorum kolay değil elde değil insan ister istemez stres oluyor ama ne az stres o kadar iyi rahim ağzı bence ❤️