Evet arkadaşlar uzun zamandır yazacağım ama malum bir haftadır taze bi ana olduğum için adapte olmaya çalışıyorum :) geçen hafta ayın 15nde belki hatırlayanlar vardır gece kanamam olmuştu nişanım öyle gelmişti ama biraz fazla kanama olduğu için tedirgin olup Dr gitmiştim ve 1,5 cm açıklık fakat sancılar yoktu düzenli değildi. O günden itibaren tam 3 gün düzensiz bir sancı yaşadım. En son geçen hafta cuma gün boyu adet sancılarım vardı ve artık gece saat 3 de sancılar hem arttı hemde düzene girdi sabah 7buçuğa kadar 15 dakikada 1 olmaya başladı sabah Dr kasılma aralıklarımı gösterdim hastaneye gel olmazsa suni ile başlatalım süreci hızlandıralım dedi. Hastane bana 100 km uzaklıkta ben yine hemen gitmedim sancılar artık 10dakika da birin altına düşünce çıktık yola. O gün de nasıl yağmuuur fırtına ki benim işler hep öyle olur djdjdjdjdj neyse saat 11i geçe hastaneye girişim oldu nst de sancılar vardı kontrol edildi ben diyorum kesin 5 cm açıklık vardır çünkü evde duş, squatlaar hareketler neler neler yaptım ve açıklığım taaam 2 cm olmuş 😹😹 dediler suni takacağız bende suni istemiyorum yani korkuyorum ki evet suni gerçekten berbat bişeymiş kendi sancım daha yüksekti hiç gık demedim sunide ortalık yıkıldı. Suni sancı da işte bi yarım saat falan geçti dedim bana bişey oluyor kurtarın beni 😹 dediler bi kontrol edelim gel bi gittik açıklık olmuş 5 cm sonra bir kaç dakika geçti ebe biraz da kendi açtırdı dedi 9 cm Dr arayın Dr gelene kadar ebe dedi bebenin saçlar gözüküyor😍 Dr geldi derken 11i geçe girdiğim hastaneden 12.28 de bebemi kucağıma aldım😍 İlk ıkınmayı bilemedim beceremedim bu yüzden 5 dikişim var ama dikişlerden kimse korkmasın arkadaşlar. Merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz :) 39+3 de gelen bir kız bebeğim oldu :)