Ecemsi Bebekcee ay vallahi sorma bende öğrenemedim bu konuda muzdaribim 15+4 oldum haftaya çarşamba randevum var 16 +1 olucam inşallah öğreniriz artık 🤲
zlmclskn 12 haftalikken öğrendim kız 😍bu doktorda 9 haftalik gidip ogrenen bile var hic yanilmisligi yok.
Heyaslily tugbadurmaz34 evet gerçekten zoraki söylemiş gibi oldu zoraki de baktı sanki cinsiyet için geldik dememe mi takıldı acaba 🥲😅
tugbadurmaz34 Heyaslily olabilir 😂 bende aksine ikili test için gittim 12 de muayene bile beklemezsen cinsiyet tahmininde bulundu 😂🤷🏻♀️
Heyaslily tugbadurmaz34 değişik ya bana ultrason fotoğrafı da vermedi bak devlete gdiyorum yok diye üzülüyordum özel de vermedi yarın isticem artık 😅
tugbadurmaz34 Heyaslily valla devlette ki doktorum çok iyi fotoda veriyor tahminde yapıyor sorulara da cevap veriyor daha ne olsun 😂🧿
Ceylan-kocak Bizde 23 haftalik olduk daha ogrenemedik gostermior🤦♀️perşembe günü randevumuz var bakalm gösterecekmi😂
Hanifemert78 Bebekcee 16+5 te öğrendim yani bugün öğrendim erkek bebeğim geliyor bu zamana kadar göstermemisti
gencbiranne1 Bebekcee ben şuan 15haftayı yarıladım 13 haftalıkken öğrendim hemde baya net bi şekilde değişir mi dedim ama doktorum mümkün değil dedi çünkü tam gösterir pozisyondaydı 😂