svg46 Semagzll görüşürsün canım nasıl uygun görürseniz öyle yaparsınız o da çünkü daha önceki aşılamalarım tutmadı direk tüp bebek dicem demişti bir kere deneyelim demiş tuttu o da nasip kısmet bilemiyorsun
Semagzll svg46 doğrudur canım KSÜ de arkadaş vardı pazartesi detayları öğrenmesi için rica ettim bakalım doktora da gelecek ay gelirim büyük bir ihtimalle bu ay adet oldum aşılamadan sonra hemen başlamak istemedim açıkçası çok zorlanmistim aşılamada
Semagzll Ozeeer görmeye başlayacağız aslında ilk tüp bebek deneyelim demiştik fakat bı aşılama yapalım dedik ama nasip olmadı onun için tüp bebek için arastirmalara başladık
1s1e1d1a_ Semagzll benim arkadaşım 3 kere düşük yaptı sonra bu doktor sayesinde bebek sahibi oldu bayada öneriyordu gitmekten zarar gelmez insAllah en kısa sürede rabbim nasip eder🤲♥️
Semagzll 1s1e1d1a_ amin canım çok sağolun Abdullah tok ile murat bakacak arasındayım marasta yaptirirsam ☺️
Ozeeer Semagzll anladım bizede aşılama yapıldı bir kere şimdi de tüp Bebek diyor doktorum sizin sorununuz neydi
guzelanne01_ Ozeeer hiç bilgim yok canım Abdullah hoca bu konuda tek bence asla hastalarını kandırmaz para için yanlış bilgi vermez hiç bakma bence markasiye
Ozeeer guzelanne01_ evet Abdullah hocaya güveniyorum o güveni verdi ama bir fikir olsun diye araştırıyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Semagzll Ozeeer sizde sorun neydi peki direk tüp bebek derler mi yoksa aşılama yapalım derler mi aşılama derlerse başka doktor aramak istemiyorum son dakika
Ozeeer Semagzll tekrardan eşinden test ister ona göre değerlendirir zaten sayı azsa direk tüp bebek der hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun
Ozeeer Semagzll bizim de eşimin hareketlilik sıfır sayı da az bende sorun olmadığını söyledi de ufak tefek sorunlar var ama olmayacak şekilde değil sanırım
Semagzll Ozeeer murat bakacak sanırım Abdullah tokun özel kliniği yokmuş şehir dışından gelicem birde aşılamayı özelde yaptırdığımız için e nabizda falan bişey gözükmüyor devlette de 2 kere yaptirmamiz lazımmış bende tekrar aşılama istemiyorum
Suheda012 Ozeeer merhaba benim eşimin de hareketlilik sıfır acaba tüp bebek aşılama olur mu ben de o doktora gideceğim
Semagzll Ozeeer eşim ayda bı veriyor sperm testi sürekli ilaç kullanıyor malesef sanırım orda istemez sürekli takip ediliyor zaten
Ozeeer Semagzll böyle olduğunu zannetmiyorum sizin durumunuza göre yapılıyor aşılama yada tüp bebek mesela bana bir kere yapıldı simdi tüp bebek denildi çünkü eşimin ileri hareketlilik düşmüş