Gizemmela Gizemmela bu arada mesela bi gece sancım olmuştu giderken doktoru arayıp söylemiştim evinden çıkıp gelmişti, her an telefonla ulaşılabiliyor.
Aseliimmm Ezel16 Canım ben yeni taşındımda bu medicana tam olarak hangi ilçede osmangazide oturuyorumda uzak mı
Meca0609 Ben Fsm de Dr Emre uysala gidiyorum çok ilgili ve anne adaylarını çok iyi bilgilendirdiğini düşünüyorum Çok memnunum.
Ulass Rabia nizam doktorum ssvd düşünüyorum o yüzden gidiyorum 5. Ayimdayim 1100 TL muayene ücreti jimer ve hayat hastanesi ile anlaşması var
Ezel16 Aseliimmm Rica ederim canım ne demek 🥰 Aileden biri gibi doktorum, sıcakkanlı, güleryüzlü, işi ehli biri en önemlisi güven veriyor ☺️
Aseliimmm Ezel16 Anladım canım çok teşekkürler ben yeni taşındığım için evime en yakın olan medikal park hastanesine gidiyorum ama diğer hastaneleride doktorlarıda görmek istedim biraz memnun değilim çünkü
Zeynep1121 Ezel16 merhaba bende okan beye gidiyorum ama 15 aralıktan sonra hastaneden ayrılacakmıs ve doğum fiyatları da değişecekmis bilginiz olsun.
Ezel16 Zeynep1121 Merhaba canım aaa şimdi duydum üzüldüm 😔 Hangi hastaneye gidiyor acaba ? Doğum fiyatları nasıldı ?
Gercektee-10 Zeynep1121 bende Okan beye gidiyorum çok üzüldüm gitmesine hastanede başka bir doktorda mı devam edeceksiniz siz?
Ezel16 Aseliimmm Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 Birde ablamın doktoru var Ziya Çetin doğum doktoru sanırım doruk hastanesi ile anlaşmalı oda çok iyi bir doktor .. Ama sezeryan yaptırıyor falan demişlerdi kızlar burda bilmiyorum tabi ne kadar doğru veya yanlış..
Zeynep1121 Ezel16 umi plazada yeni muayene açmış kendine kendisi söyledi şuan doğum fiyatları 30 bin diye biliyorum ama klinikten hastaneye gelce için ek ücret talep edeceğini duydum canım
Aseliimmm Ezel16 Sorun değil benim ilk doğumum sezaryen zaten ilgin için teşekkürler bu hafta fırsat bulursam randevu alıcam medicana olabilir
Ezel16 Aseliimmm Rica ederim canım umarım çok memnun kalırsın 🥰 Ama Okan hocadan kesinlikle memnun kalacağına eminim 💜🌸
Ezel16 Zeynep1121 Anladım canım kontroller kendi kliniğinde olacak doğum Medicana da yine değil mi ? Zaten böyle olunca illa ki ek ücret alıyorlar canım..
Zeynep1121 Gercektee-10 evet medicalparkta çağdaş özdemir varmış muayene ücreti 1015 TL mış baya da iyi diyorlar ona gideceğim
Gercektee-10 Zeynep1121 yeni doktora gidebildin mi? nasıl? ben de medicana da Fatma Sezgin den aldım ama henüz randevu günümüz gelmedi umarım içimize sinerler :)