AzcikMantikliOlun
Yargılamaya sıraya girer bizim millet başka bişey olsa bi tane yorum olmazdı inan.haramı helali başkasından öğrencez kul hakkı yiyip adam öldürdük sankim😛
🍺 BİRA
Elis-im böyle bir soru nasıl sorulur ya hadi canın çekti gut iç biz içme desek icmiycenmi bu İnternet’e yazıyor ne kadar zararlı olduğunu süte geçtiğini içtikten 12 saat içinde 2 3 defa sütünü sagip dökmen gerektiği kendini geçtim bebeğim için icmezdim
Elis-im En müslüman biziz (!) bre zındık 😄 tayfa gelmiş gitmiş büyük ihtimalle ama postu tekrar basmalarına karşı. Doktorunuz onayladıysa içebilirsiniz. İçim rahat etmiyor derseniz gece için süt sağıp dolaba atabilirsiniz , bebek uykuya geçtikten sonra da içip gece sonu ve sabah sağdığınız sütü dökebilirsiniz çoktan vücuttan ayrılmış olur zaten
Canın çekiyorsa iç nolcak
Baahar4549
Mantıklı💐
Kiwitoveannesi
Sen içme desen içmem mesela internettten öğrenmişsiniz ya hani sonuçda 😛🤣
Burda bı savas yaşanıyor 😁 yani bu kadar atara gerek yok başlık ve içeriği hoşunuza gitmiyorsa yorum yapmak bsey yazmak zorunluluğu yok geç gitsin kimseyi yargılamak kimsenin haddi değil bence herkesin doğrusuda yanlışıda günahıda sevabı da kendine bence
2melkannsi
Sus kız uzun zamandır kaos yaşamıuodum iyi oldu besleniyorum diyeeeee😂😂😂🤪
2melkannsi
Can geldi buralara hepsi misgin misgin oturuyodu kimi hamile kimi bebesiyle karşıt yorum yapanlar gaz atıyo işde sayemde🤣🤣
Elis-im ne bileyim yorumları okuyom gülüyorum 😁
- Düzenlendi
tugcesakzci kız dinle ne alakası var Mesela bebek çok küçükken fasülye falanda yenmez 🤣 günah diye değil bebek gazdan çatlamasın diye. İlaç kullanılmaz bebeğe zarar verir diye dini boyutla asla düşünmedim ben mesela ama yani anne olmak gibi bı fedakarlık yaptıysak eğer bunu kendimiz seçiyoruz. Bazı lükslerimizden konforumuzdan da feragat etmemiz gerek .
Elis-im ben hayatimda hic alkol kullanmadim tadinida bilmem ama iceriklerini az cok bilirim alkol oranı az olacak ve az icip sonradam cok su icip sindirimini kolaylastirirsan zarari olmaz diye düşünüyorum
2melkannsi
Gülelim diye ztn. Mazeme bol bazı hatunlarda😂😅
Hazalaskin kuzu olayı direkt dine çekenler oldu o yüzden öyle yazdım haram günah vs diye yoksa kendisinin ve doktorunun bileceği bişi bizi ilgilendirmez
Elis-im eğer önceden süt depolarsanız alkol tükettikten sonra 12 saat enzirmiyorsunuz stokladığınız sütten verin 12 saatin sonundada ilk sütünüzü sağıyorsunuz atıyorsunuz 2 saat sonra tekrar emziriyorsunuz ben böyle biliyorum ama doğrumu değilmi ona doktorunuz karar versin bence
Elis-im valla 26. haftadayım bu gece canım inanılmaz viski istedi aslında çok da sevmezdim 😅 ben her ay az da olsa alkol alıyorum doktorum o kadar bir şey olmaz dedi emzirmeyi bilmiyorum ama o zaman gelince onu da doktoruma sorarım sizde bir sorun 🤗
Elis-im bi 4 posta süt sağ birani ic ama bebegini 4 öğün emzirme… emzirme saatlerinde sağıp dök goguslerin boşalsın kafan da vicdanın da rahat olur