GncK Kızlar merhaba. 37+5 haftalık gebeyim. Bugün tsh değerim 4,45 çıktı, yarın doktorumla görüşeceğim de başına gelen var mı?
hsizyl GncK çok yükselmiş bencede bekleme ben 34 haftalığım 3.32 ydi doktorum 2nin altında olması gerekiyor demişti bayadır tahlil vermiyomuydun acaba ?
annelik_4 GncK benimde hep yükselip düşüyor 25 Ekim’de ki değerim 3.30 dün ki değerim 0.01 çıkmış ben şok 12 haftadayım ilaçta vermiyor ne diyecek bilmiyorum🤕
gokcetugumm Bende hep vardı her ayda kontrol edildi uygun dozda doktor ilaç veriyor kullanıyorsunuz. Sizinkide benimkiyle aynıymış 25 mg ile başlarsınız büyük ihtimal
-Annem GncK Hiç merak etme canım ben hamileligin basinda kullanmaya başladim ( Euthyrox 25 mg ) 3.24 le öğrenmiştim. Düzenli ve saatli kullandığında toparlıyor 😘
Kaleyna Benimde tsh değerim gebeliğim boyunca hep yüksekti. 6 küsürlerde 5 vs oldu. Gebelikte yükselmesi normalmiş. Düzenli ilaç kullanıp her ay kan testi verilmesi gerekiyor ilaç dozunu ayarlamak için
annelik_4 GncK insaAllah valla hamileliğimi öğrendiğimden beri şu tiroid değerlerinden kurtulamadim hep bir bozukluklar oluyor doktor gebelikte normal dedi ama ne bileyim ya 😑
B1e2t3l4- Ya benim de yüksek çıkmış 6 haftalıkken 4.50 çıkmış doktor bana hiç bı şey demedi şu an 21 haftaliğim başka bı doktor yeni fark etti ve 5.6 kusurde bı şey olur mu ya
GncK B1e2t3l4- Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah. Tedaviye başlandıysa takiple kontrol altında tutulur. Hamilelik süreci uzun elimizden geldiğince her şeyi sakin karşılayıp atlatmak lazım☺️