Ozge11 548262 Ben de hep alışmışım 30 saat ders hatta bazı yıllar +10 saat de kurs bu yıl kendimi boş gibi hissediyorum 😁 ama iyi oldu az ders aldığım yoksa 37 ye kadar çalışmak zorlardı sanırım malum bizim programlar törenler yarışmalar vs angarya işimiz çok 😁 ikinci dönem inşallah programın iyi olur canım baştan konuş durumunu izah et ☺️❤️
Aysglsvm Zehramart ayında doğum yapmak en mantıklısı bana göre hamileliğin ilk zamanları halsizlik,uyku ve mide bulantıların yaz tatiline denk geliyor. 37. Haftaya kadar da çalışabilirsen 2. Dönemi kapatıyorsun. Okullar başladığında da 6 aya yakın oluyor bebeğin
Mehtapp06 Deletedmom344 heyet raporu falan düşünüyorum ama o da nasıl olur bilmiyorum benim de kafam çok karışık 🤷♀️
Bng Muzikci öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniİ inşallah... Benim doğumum da nisan başı gibi görünüyor.bu izin işlerini hiç bilmiyorum.ne zaman ayrılırsam dönemi kapatıyorum,ne kadar rapor gerekli vs fikir alabilir miyim?
Muzikci Bng 32 dolduğunda ayrılırsak okulların kapandığı haftaya denk geliyor seminerlere gitmemiz gerekiyor ama 34 dolduğunda ayrılırsak yani şubat ayında tam gidersek tüm dönemi kapatıyoruz seminerler dahil canım
Bng Muzikci cevabınız için teşekkür ederim.yani 34 e kadar sıkıcaz dişimizi.inşallah bi sorun çıkmazsa...🙏🏻
Ummy Deletedmom344 ben de temmuz sonu gibi Doğum yapacağım. Heyet raporu almak sıkıntı değil mi? Eğer aldıysanız nasıl yaptınız? En azından birinci dönemi kapatsam
Reparista OgretmenEva canım merhaba hayli zaman önce konuşmuşuz tarih falan konusunda Hamileyim hemde kısmetse ekim ortası gibi doğacak minnoşum düşündüğümüz gibi oldu allah kısmet etti çok şükür 😇