Ozge11 Reparista Aminn inşallah canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla o günlere ulaştırsın hepimizi inşaallah 🤲🏻😘💕🌸
Ozge11 Goncaaa Tabi şartlar ne olur bilemem ama bence gidersin canım dönem sonu seminerleri rahat oluyor bi şekilde bikaç saat idare edersin öyle bebişiyle seminere gelen çok arkadaşlarım oldu onlardan alışkınım ☺️ Sağlıkla kucağına al inşallah 😘💕🤲🏻
Slndnz Ozge11 evet erkek zümre çok daha avantajlı bu konuda 😄 inşallah sağlıkla gelsinler bebişler hepsi bir şekilde yoluna girer ☺️☺️
Dyg459 Şubat ortası Doğum yapacak bir İngilizce öğretmeni daha 💁🏻😄 gerçekten bahsettiğiniz gibi bir caps olduğunu bilmiyordum ama baya haklıymış glb yapan 😂 Güzel bir zamanlama oldu buarada bizimki de 🙏😊 mayıs ortası -sonu gibi hamile kalmak mantıklı oluyor bilginize 🤗
Slndnz Reparista buna cevap yazıldı mı tam göremedim ama doğum öncesi iznin 5 haftası Doğum sonrasına aktarılabiliyor. Yani Eylül sonuna denk geldiği taktirde ilk 4 hafta yaz tatilinde olsak bile 1 hafta falan çalışıp o 1 haftayı aktarabilirsiniz hocam.
Reparista Slndnz yani doğuma 3 hafta kala halen çalışıyor olursak kalan 5 haftayı doğum sonrası için kullanıyabiliyoruz değil mi 😊
Slndnz Reparista 3 hafta kalana kadar aktif olarak çalıştığımız gün kadarını sonraya aktarabiliyoruz hocam.
Deletedmom344 Herhalde en şanssızı benim Ağustos başına geliyor Doğum ve Doğum sonrasını bile doğru dürüst kullanamıyorum. :(
Deletedmom344 Reparista Teşekkür ederim, kredi ödüyorum o yüzden ücretsiz izin hayal. Heyet raporu deneyebilirim.🙈
Ummy Deletedmom344 ben de temmuz sonu gibi Doğum yapacağım. Heyet raporu almak sıkıntı değil mi? Eğer aldıysanız nasıl yaptınız? En azından birinci dönemi kapatsam
Muzikci Benim doğumum nisan başı gibi görünüyor tatillerim tam denk geldi ikinci dönemsadece iki hafta okula gidip izne ayrılıyorum yani bebek yapmayı temmuzda düşünmek çok mantıklı olur planlıysa eğer
Bng Muzikci öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniİ inşallah... Benim doğumum da nisan başı gibi görünüyor.bu izin işlerini hiç bilmiyorum.ne zaman ayrılırsam dönemi kapatıyorum,ne kadar rapor gerekli vs fikir alabilir miyim?
fitmom Newmomy benim tam bu şekil oluyo son adet tarihim 28 Mayıs. Doğumum 4 Mart. Sömestrdan sonra çalışmıcam 2 hafta da sömestrdan kazanıyorum :) en son 1-2 hafta rapor almam gerekecek sadece :)
Newmomy fitmom Süpermiş ben 2 ay rapor almam gerekicek nisanda başlamam lazım nasipse 2. bebegi planlı yapmayı düşünüyorm☺️
fitmom Newmomy inşallah zorlanmadan yazdırırsınız raporu bebeğiniz de baya büyümüş olur başlayacağınızda ne güzel 😇
548262 Ozge11 ay ben de türkçeciyim doğumum Haziran başı tabi 40haftayı beklerse 😁4gün çalışıyorum 20saat 😒bu dönem norm fazlası olup atandım 2.dönem okul değişecek durumlar karışık 🧐
Ozge11 548262 Ben de hep alışmışım 30 saat ders hatta bazı yıllar +10 saat de kurs bu yıl kendimi boş gibi hissediyorum 😁 ama iyi oldu az ders aldığım yoksa 37 ye kadar çalışmak zorlardı sanırım malum bizim programlar törenler yarışmalar vs angarya işimiz çok 😁 ikinci dönem inşallah programın iyi olur canım baştan konuş durumunu izah et ☺️❤️
Mehtapp06 Deletedmom344 heyet raporu falan düşünüyorum ama o da nasıl olur bilmiyorum benim de kafam çok karışık 🤷♀️