Eminehir Kızıma hamileyken 29.haftada kontrole gittigimde dönmüstü ve 39+3te dogum yapmistim. Suyum azaldigi icin doguma aldilar ne sani ne acilma ne nişan ne suyum gelmisti 3-4kez suni verdiler igne yoluyla, alttan da tablet sürdüler belki4 kez,18 saatte zorla dogurdum🙈 Simdi de ogluşa hamileyim 30+2olduk 2 gun once kontrolum vardı ama daha dönmemişti. Dönmesiyle dogumun pek alakası yok yani takılmayın ☺
Bittersweet Yelizbck 32. Haftada döndü benim. Simdi 37+5 dogmadi daha. Erken donmesinin dogum tarihini etkileyecegini sanmiyorum ya
aslhnyz Yelizbck benim baştan beri baş geliş ocağın 15inden sonra bekliycez artık ne zaman gelir bilemeyiz dedi 32+5im bu arada
canimincani Yelizbck 32 deyim perşembe günü kontrolde döndüğünü söyledi ve iğne verdi 3 tane pregestanla
canimincani Yelizbck idrar torbasına baskı yapıyormuş yaramazlığa başlamış erken doğum olmasın diye verdi
canimincani Beriliko o kadarını söylemedi açıkcası kaçıncı ayda doğum pozisyona girdiğini erken doğum yapmamam için verdiğini dikkat etmem gerektiğini söyledi
Yarenelibol Yelizbck dönmesiyle erken doğumun alakası yok canm ama asaya kafası baskı yapıor lavabo cok sık gidiyorum 27 den beri kafası aşada dönmedi yukarı şükür 34+5