Yelizbck 31 haftaligim dün ki muayenede bebeğin döndüğü söyledi doktor. Bu haftalarda dönünce farkeder mi doğum zamanı? Yoksa çoğu yine 40 ı bekliyor mu
Kumral60 Yelizbck Benimde bugun vardi 30 olcaz donmus bebek ama erken dogum riskin yok dedi hersey iyi dedi donmesiyle erken dogumun alakasi yokmus canim zamaninda gelirler insallah.
Denizelaali Yelizbck aynen ben de 28 haftadayım bebek hareket eder normal dedi doktor erken Doğuma neden olmazmış. benim için biraz zor wc ye daha sık gidiyorum baskı yaptığı için mesaneye.
Omerhatice Yelizbck genelde bekliyor cnm ben 31. Haftada gitmistm dönmüştü bebegim ve tam 40+0da dogum yaptm 😊
Efuchama Benim bebeğim 32. Hafta dönmğştü çok sevindim ama 1 hafta sonra gittiğimde geri dönmüştü 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ 34. Haftadayım hala yukarıda başı bakalım ne olcak 🤷🏼♀️
Elifmeva Bnmki 37 de dönmüştü doktor 38 e kadar dönmesi gerekiyo demişti ama son ana kadarda dönenler oluyo tbi
Gzmocl Yelizbck 36ya yeni giriyorum iki hafta once bas gelis dendi ama ne zaman döndü smdi nasl bilmiyorum bi gece cok cok hareket oldu icim korkmustum sanirim o zamanmi oldu ne dönüşü
Yelizbck Gzmocl benim de alttan alttan ağrılarım olmuştu yürürken sanki çıkacak gibi sanırım o zaman oldu cunki bazilari donerken agri yapabilir demişlerdi öyle de oldu
Gzmocl Yelizbck benim birbucuk ay oldu gecmedi akintidan enfeksiyon dendi ama alakasi yoktu otur kalk inleyerek. Hele oturdugum yerden kalkayim böyle topalliyorum afedersibiz seyimi tutupta yuruyorum canim aciyo
Krm Yelizbck 32 de döndü. Erken doğum riski yok ama bebek sürpriz yapabilir kanala da girdi o yüzden hep hazırlıklı olalım dedi doktorum. şuanda 40+4 olduk ve müdahale ile baslaticaz doğumu artık mecburen salı günü.