Kadnag İlerleyen haftalarda malesef oluyormuş benim ikiz olduğu için 29. haftadan beri yaşıyorum nabzım 130 atıyor resmen ve yığılıp kalıyorum aynı zamanda tansiyon takibi yapıyorum tansiyonum normal olduğu için müdahale edilmedi siz de evde imkanınız varsa düzenli ölçün ve mutlaka doktorunuza söyleyin o sizi yönlendirecektir

kressida tansiyon aletim de yok fark ediyorum özellikle bir şeyler yedikten sonra oluyor bu son 2 haftadır böyle anlamadım çok kötü oluyorum.

Kadnag Evet çok kötü bi durum anlıyorum sizi, 10 adım atmak bile çarpıntıya sebep oluyor bazen… çok yorucu

Kadnag ben 10 haftalık olucam yarın gebeliğimin başından beri var çarpıntım

Cankuss35 yok ya 7. Aya kadar her şeyim iyiydi çok şükür şimdi böyle oldum anlamıyorum

Kadnag aynıyız harfi harfine yemek yemekten korkar mı insan korkuyorum nabzım hızlanıyo kalbim çarpıntı yapıyor terliyorum doktorum normal diyor

Kadnag bende 35 haftaligim 2 3 haftadir ayni durumu yasiyorum heran duracak gibi kalbim 5 dl falan sürüyor

Kadnag yaşamayan yok sanırım bende de var gebelik öncesinde de vardı defalarca gittim kardiyolojiye özellikle yemeklerden sonra yükseliyordu 120 lere kadar kus kanadı çırpmasi gibi oluyor doktor gebelikte normal demişti son zamanlarda daha da artar kan basıncına bağlı diye de söylemişti ama siz bi dahiliyeye de görünün yemeklerden sonra olunca şeker de nabzı yükseltiyormuş tiroid vs rutin kan da belli olur zaten çarpıntı vurduğunda öksürün ikinma hareketi uygulayın soğuk su vurun yüzünüze

Liv3652 çok teşekkür ederim denerim inşallah iyi gelir

Kadnag Ya ben aynısını yaşıyordum şeker çıktı çok dikkat edin ya. Aman diyim son haftalardasınız

Kadnag özellikle 3. Trimesterde ani bebek ölümü yapıyormuş erken doğum en iyi ihtimalle bebek doğunca şekeri düşüp yoğun bakıma giriyor tabiki bunlar dikkat etmezsen edersen hiç sorun olmuyor 🙏