Zerrinatila 16 haftalık hamileyim hareketli olmama rağmen hızlı kilo alıyorum Ufak kızım olduğu içinde. Dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum. Havalar da soğudu Sizce evde leslie sporlarından yapsam hergün. Birşey Olurmu yada sizlerin yaptığı spor önerisi olan varmı
Gamzecanpolat Zerrinatila Leslie biraz daha hareketli bence ilk günden ağrın olabilir birde zıplama hareketleri de var ben hamile pilatesi yapmayı düşünüyorum YouTube’dan açıp
Slc Zerrinatila aşırı hızlı kilo alan birisi olarak 73 le gebe kldm 80 kiloyum 36. Haftadaym emmeyi kes tatlıya yüklenme almzsn bence spor doktora sormadan ypma mesela bana yürümek yask
Gamzecanpolat Zerrinatila Benim doktorun kliniğinde var da hem akşam hemde gitmeye üşeniyorum evde daha güzel olur Leslie ben hamile değilken de yaparken nefes nefese kalıyordum şimdi yapsam çocuk içerde zıplar heralde 😂
Zerrinatila Gamzecanpolat beni güldürdün Wala. Çocuklar fit doğar ay İşte 😅😅😅 Vaktin varsa git bence ne güzel varmış
Gamzecanpolat Zerrinatila Şehir merkezine biraz uzaktayız canım bir de akşamları oluyor ben pijama tv modunda oluyorum genelde