yagmurrrra Gulgzm 5 haftalık gittiğimizde sadece kese ve yolk saç vardı 7+5 gibi kalp atışı için gittiğimizde tek kesede iki tane bebek gördük🫣☺️
Gulgzm yagmurrrra ayy inanamıyorum ne güzel 🙈😊 hayırlısıyla kavuşun inşallah bebişlerinize. Var mı geçmişte ikiz geçmişiniz
_Feslegennn__34 Gulgzm hmmm anladım canım hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin rabbım inşallah benımkde cikar çok merak ediyorum
yagmurrrra Gulgzm valla sürpriz oldu bizede ailede iki taraftada varmış bize patladı. 14 aylıkta oğlum var😀 çok zor geçiyor hamileliğim kusma bulantı…
Gulgzm yagmurrrra evet büyüyene kadar biraz zor olur benimde 27 aylık bebeğim bu aralar 2 yaş sendromu yaşıyoruz gerçekten ilk hamilelik gibi olmuyor
yagmurrrra Gulgzm allah nasip ettiyse vardır bi bildiği napalım. En azından büyüdükleri zaman yalnız kalmazlar
_Feslegennn__34 Kubrayusufc adetten kaç gün önce veya sonra böyle ciktı bide kanda kaç çıktı degerınız
Kubrayusufc _Feslegennn__34 Adetin 2. Günü baktım ben adet olmayınca yaptım hemen , doktora gittik bir kaç gün sonra kan verdik doktor değerleriniz iyi dedi