naneliseker_ Fellah köftesi yapan var mı? Buzluktan çıkarınca nasıl oluyor. Tadı değişmeyen şeyler neler kızlar ? Poğaça, kez kurabiye denenmis güzel olmuş tarifleriniz var mı, daha neler koyuyorsunuz ?
miniskesi naneliseker_ poğaça koyuyorum ben şöyle yaptığımda fazla oluyor bayatlamasın diye atıyorum çıkarınca taptaze oluyor. 1 su b ılık su 1 su b ılık süt 1 paket maya 3 y k şeker 1 şişe maden suyu Yarım su b sıvı yağ 1 y k tuz Aldığı kadar un benim klasik ve çok sevilen açma tarifim 😄 isterseniz sade isterseniz peynirli falan ne isterseniz yapabilirsiniz.
Sevde96 naneliseker_ Fellah, içli köfte, köfte, börek, poğaça, baklava, kurabiye aklına ne gelirse😂 Önemli olan hava almaması iyi poşetlenmesi👌🏻
Kelebek1_ naneliseker_ fellah köftesi yapıyorum buzluktan çıkınca hiç bir değişim olmuyor bence içli köfte mantı börek tuzlu kurabiye aklına gelen herşeyi koyuyorum salatalık bile doğrayıp attım pratik oluyor dolaba giren her şey
Minigiim-vebenn52 NovaVina_ portakal kabuğu rendesi bozuluyo mu neyde kullanıyorsun onu kektemi tek Kabukları çöpe gidiyo içim acıyo inan fikir olsun bende yapayım
asell13 miniskesi bende yıllardır bu tarifle yaparım gerçekten güzel 😊 bu hamurla acılı ekmekte yapıyorum ben 🥰
naneliseker_ Sevde96 fellah nasıl güzel oluyor mu plastik kablara koydum ağzı sıkı kapali ama bilemedim nasıl cozduruyorsun
Sevde96 naneliseker_ Çözdürmüyorum. Çiğden atıyorum, direk kaynar suya atıp haşlıyorum çıkarır çıkarmaz
Sevde96 naneliseker_ Dolmalık biber de atıyorum içini temzileyip. Çıkarınca yine buzluyken içini doldurup pişiriyorum👌🏻
NovaVina_ Minigiim-vebenn52 kek ve kurabiyelerde cok guzel oluyor. Yok bozulmuyor. Bazen usenmezsem sarimsak bile ezip kaldiriyorum 🙈 bende israf konusunda cok hassas olduğum için. Limon kabuklarini da suyunu sıktığım ya bulasik makinesine koyuyorum. Ya da kettel’a atip kirec cozduruyorum 😅
Kelebek1_ naneliseker_ ben normal de de yapar koyarım fırsat oldukça şimdi 3 yaşında bi kızım var kreşe gidiyor malum bi de hamileyim yaptıkça iyi oldukça atıyorum her şeyi sonrası kolaylık
Gamzecanpolat naneliseker_ Köfte içli köfte mantı sarma poğaça kalem börek bazen dışardan simit aldığımda onları da atıyorum dolma içi yaparım pratik oluyor onu atıyorum