Tazeanne68 umrumdadegil benim bildiğin vajinam ağrıyordu kemiği yani doktor ya enfeksiyon yada düşük tehlikesi vat dedi 16. Haftada enfeksiyon a baktı o düzeldi ağrı geçmedi progestan verdi oda fayda etmedi ağrıma magnezyum verdi o iyi geldi şuan boraz daha iyim 10. Haftadan beri çekiyordum yani 30 haftalık gebe gibi ayağa kalkınca gece uyurken dönerken falan aşırı ağrım olmaya başlamıştı
Tazeanne68 umrumdadegil kaç haftalık gebesin ona göre kullan normalde 1 şu bardağına 2 yemek kaşığı günde 2 defa içiliyor ama ben gebeyim diye biraz azalttım bebek ve çocuklara yarısını kullanın diyor aktarda zararı olmaz dedi 16 haftalikken 12 haftadan azsa sende yarım şeklinde kullan
umrumdadegil Tazeanne68 benim yan taraflarım ağrıyor çok kötü hala daha acile mi gitsem diyorum hatta ama napacaklar bişey de yapmazlar heralde ben 27 haftalık hamileyim
Tazeanne68 umrumdadegil ha o zaman benim gibi icebilirsin banada yapmadılar zaten acilde alttan baktılar üstten baktılar kan idrar verdim tekrardan antibiyotik yazıp göndermişlerdi
Mermar umrumdadegil yok bu değil canım idrar tahlili yapıldıktan enfeksiyona sebep olan şey araştırılıyor ona göre doğru ilaç yazılması için tekrardan idrar tahlili veriyorsun kapakları felan de farklı oluyor üzerinde çalışmada farklı oluyor eğer sıkıntı yok ise sonucu da üreme olmadı yazıyor.
umrumdadegil Tazeanne68 gitmem boşa olur o zaman en iyisi evde çözüm deneyip geçmezse gitmek 🥺 karadut pekmezi mi olacak karadut özü mü yazacak aktardan alacağım ama karadut pekmezi yazıyor
Snem33 umrumdadegil aynı sorunu yaşadım sanki karnım yere düşecek gibi ağrıyordu uzanamiyodum oturarak uyuyordum kurudut çayı yaptım antibiyotigimi saati saatine içtim karnabahar haşlayıp yedim çok su ictim yesil soğan filan yedim bol bol idrarimi hiç tutmadım iç çamaşırı temiz tuttum 1 haftada geçti çok şükür çok zor bi haftaydı ama
umrumdadegil Tazeanne68 hadi ya karadut anladım 😭😭 eşim içiyordu tiksinmiştim onun kokusundan😭😭 of napıcam
rukiyee23 umrumdadegil yan kasıklarım birde oturup kalkarken agrım oluyor en az 2.5 litre diyorlar ama ben bazen zorla 2 litreyi görebiliyorum onun harici 4 bardak 5 bardak içebiliyorum oldum olası zaten ılık su içerken yaz kış miğdem bulanır şmdi soğuklarda başladı hiç soğuk su içemiyorum bu sefer üşütüyorum amin biran önce atlatırız inşallah erken doğum riski olıyormuş enfeksiyon olunca ama bugün doktor erken doğum riski gözükmüyor şuan için dedi 21.5 haftalıgız 🌸🌸🌸🌸❤
umrumdadegil rukiyee23 bende ölçerek içeceğim artık hiç farkında değilim ne kadar içtiğimin inşallah problem olmadan atlatırız 💜
umrumdadegil Snem33 benide zorlayacak sanırım bir süre kurudut deneyeyim bir de 😥 idrarımı tutmamaya özen göstereyim bazen tutuyorum çünkü
Seymasya Benimde aynı çok ağrıyordu 2 3 aydır çekiyorum ağrısı çok şükür azaldı ama değerlerim 50 ye çıkmış bol bol su iç dedi doktorum turna yemişi yiyebilirsin dedi kefir içiyorum oda rahatlatıyor Allah yardımcımız olsun bende stres halindeyim
umrumdadegil Mermar he anladım öyle bişey istemedi doktor ama antibiyotik bitince tekrar giderim doktora o zamanda aynı çıkarsa bakar belki
Tazeanne68 umrumdadegil ya bide ağrı ağrı da bebek için erken doğum olabilir enfeksiyon ilerlerse protein kaçağı olabilir gebelik zehirlenmesi olabilir bunlarda var ben o yüzden çok korktum mecbur denedim