ozgeerkan73 Rabiul Rabiul bende istahuldq yaşadım bekarken durumun ne derece kötü olduğundan haberim var canım Allah yardımcınız olsun inşallah
ozgeerkan73 1.5 ay önce motosiklet kazası geçirdik eşimle omzumda kırık var bide hamileyim beni bayağı zorluyor artık ama ayrı ev için dayanmam lazım, kendi evimde kendi ailemi kurmak istiyorum olmuyor kaynanam ne kadar iyi olursa olsun olmuyor ayni evde
Xxxmelodi666 ozgeerkan73 dotkora gitseniz daha doğru olur ama ilaç almayı reddetmeyn beslenemeyeck durumdaysanz daha çok zarar verirsnz bebeğe ben ilk gebeliğimde ilk 3 ay serumlarla sonrasında da doğurana ldr prilam içtim bu gebeliğimdede 29 haftayıö hala içiyorum içmesem beslnmem sıfır sürekli kusuyorm kusmak daha tehlikeli hem aç hem sussuz kalıyorsmz ayrıca erken doğumu tetikliyor benm ilk genelktw çok şiddetli kusardım ilaç bile kesmezdi sadece azaltırdı 5. Aydan sonra hep tehlikem vardı ilaçlarla tuttuk içerde demem o ki doktor ilaç önerirse kullanın lütfen
ozgeerkan73 Xxxmelodi666 benim kusmam ara ara cok nadir var yemek yedikçe mide bulantım artıyor , mide bulantımı kesecek birsey bulsam doğal olarak ilaç istemiyorum da bakalım
Rabiul @ozgeerkan73 haklısın canım ev üstüne ev olmuyor malesef çok dikkat et bizde motosiklet sürücüsüyüz istanbul trafiği kadar lanet bişey yok maalesef çok gitmek istiyorum bende
ozgeerkan73 Rabiul İstanbul berbat bir yer olduk artık çok dikkat edin, bizim yol boştu ama önümüze köpek çıktı öyle savrulmuşuz , Allahim korumuş bizi. İnşallah sizde sakin bir yerde gidersiniz o kalabalık ıstanbulda kurtulursunuz
gula_09 ozgeerkan73 mide bulantısına karşı doktorum ilaç yazdı ama kullanmadəm hafif bulantım var yeni doğum yapmış arkadaşım çok yoksa içme dedi ama sizde çok varsa için