KucukMik Gümüş göğüs kapakları düşünenler için: Silvernurse ‘izmir’ indirim koduyla 195’ten 185’e düşüyor ve bugün son gün. Silvermom da 225’ten 195’e düşüyor fuar sebebiyle. Bu kampanyanın da yarın son günü.
Cobanipek magi olmaz etiketi ağzını açmadığım sürece . Bende almıştım 40 TL ye başka indirimde bu paketten ve doğum şubatta 🤗
Minikdunyam [bilinmeyen] ben 10 lu takımı mı 95 tl ye aldım ve çok araştırdım bide modeline fln benimkin işlemeli zarif detaylar var hatta evime yakın bi magzadan aldım bakınca cidden pahalı geliyor bu siteler
minik23_ Kızlar Hepsiburada da anne bebek kategorisinde güzel indirimler ve çeşitler var bi göz atın derim 😉
Yldzm N11 de 80 tane 1 numara sleepy bebek bezi 38.50 tl kargo da bedava. Civildekinden daha uygun. Satıcı adı defnebebek bugün sipariş verdim aynı gün kargoya verdiler.
Minikdunyam [bilinmeyen] bende bağcılardayım kuzum aynen göztepen meydandan aldım benimki de gaye marka 😂😂
Pehlivanligul Minikdunyam canim link atıyorum bak istersen 27.90 https://www.enucuzbebekmarket.com/aramasonuc.aspx?kelime=NOHUTLU BATTANİYE MAVİ
Hilallalal Minikdunyam civilden 27 ye aldım yanında oyuncağı bile vardı üzerinde 40 mı ne yazıyordu kasada düştü.