Abikardes12 dhbetul karından kese 3000 üstünde görülür ama senin 4 gün snra randevun var kesin görürsün
AleynaResul dhbetul kişiden kişiye değişiyor bu ama benimkide 1340 tı 3 haftalık dedi kese silinik te olsa gözüküyodu yani hafta hafta çağırdı kese durumu için sonra 6.haftada kalbini dinlemiştik
merylii_ dhbetul ben 1500 lerdeyken keseyi gördüm ama beta ile ilgili değil canım sat ne zamandı ona göre hesaplıycan sattan için itibaren 5.haftada (karın üstü ultrasonda) keseyi görebilirsin daha erken gidince vajinal ile bakıyorlar
efef Benim 560 çıktı dün kan verdim doktor pazartesi gözükür dedi bana değer düşük gibi geldi inşAllah bizde görürüz pazartesi🙏🏻
Rabiul @dhbetul 5+1 de doktor randevumda keseyi net gördüm ben herkesin değişebilir tabi orası ayrı canım ama muhtemelen görürsün
Rabiul @dhbetul haha öyle maalesef özellikle ilk randevu ise zaman geçmek bilmiyor sonra diğer randevu kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum 😍
dhbetul Rabiul ya ben bir de 3 haftayken öğrendim idrarda adetimin geçmesini falan bekleyim derken bi türlü geçmedi. 6. Haftada kalp atışı duyanlar çok umarım benimki süpriz yapar da ikisini bir görürüm😂🥰
merylii_ dhbetul hayırlı haberler al belki kalp atışını bile duyarsın ben 7 de duymuştum ama erken duyanlarda var
Rabiul @dhbetul çok erken öğrenmişsiniz 😂 hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza ben şans eseri öylesine test yaptığımda 4+3 de öğrendim 🙈🙈 10 gün sonra randevum var inşallah kalp atışlarını duymak nasip olsun hepimize 🥰
dhbetul Rabiul evet canımm son iki ay adet 40 güne çıktı saçma sapan yere ben de adet olurum korkusuyla bekledim testi yapmasam şüphelenip neredeyse hala adetimi bekliyor olacaktım 😂