Geçmiyo bi ara içe kaçıyo sonra gene geliyo 😂🤦🏼‍♀️
Doktor normal doğuma engel değil dedi
Ağrı sızı yapıyorsa krem yazayım yoksa gerek yok dedi
Eğer doğumdan sonra da geçmezse operasyon ile alıyolarmıs ama genelde geçiyo dedi

Bende de hamilelikte çıktı ya çok canımı yakıyo inşallah düzelir doğumdan sonra

Yprymr normal doğuma engel değilmiş canım doktor içini dışını sormadı bana engel değşl dedi
      Ama canını acıtıyorsa krem yazdır

Yprymr sıcak suya otur iyi geliyo ama çok sıcak olmasın haftan erkense doğumu da tetikliyor sıcak su

Yprymr bende ki de dış 2 senedir benimle kesinlikle normal dogum yapmasın ben onun yüzünden sezeryan olcam genel cerahhu karar verecek buna kadin doğumcu değil

Damlammmm ben genel cerrahi ile görüştüm ve normal dogum yapmamda bir sakınca olmadığını söyledi

Yprymr bende de vardı sıcak suya oturuyordum rahatlatıyordu. Normal doğumda daha da fazla dışına çıktı 2 ay oldu doğum yapalı acı yediğim zaman hala zorluğunu çekiyorum ama dışındaki şişlik geçti

tazegebe58 rabbim şifa versin hepimize evet doktorlarda dogumdsn sonra geçiyor diyor biranda çıktı hamilelikte

tazegebe58 herhangi bir krem kullandınız mı peki ve hamilelik boyunca makar dışında şişliğiniz varmıydı büyüklüğü çokmuydu