Geçmiyo bi ara içe kaçıyo sonra gene geliyo 😂🤦🏼♀️
Doktor normal doğuma engel değil dedi
Ağrı sızı yapıyorsa krem yazayım yoksa gerek yok dedi
Eğer doğumdan sonra da geçmezse operasyon ile alıyolarmıs ama genelde geçiyo dedi
Hemoroid gebelikte
Bende de hamilelikte çıktı ya çok canımı yakıyo inşallah düzelir doğumdan sonra
Minigiim-vebenn52 sizinki dış hemoroidmiydi ve kaç aylık hamilesiniz
Zynp_ese55 dış hemeroidmiydi şişlik mevcutmu
Yprymr içi dışı mı varmış bilmiyorum ki 😂 30 um ben ama bende 25 lerde falan çıktı
Minigiim-vebenn52 anladım bende 20 de çıktı dışta meme oluştu hiç bir şekilde içeri geri girmiyor şişlik inermi bilmiyorum normal dogum istiyorum ama korkuyorum da
Yprymr normal doğuma engel değilmiş canım doktor içini dışını sormadı bana engel değşl dedi
Ama canını acıtıyorsa krem yazdır
Minigiim-vebenn52 iki tane krem yazdılar canım kullanıyorum ama soguktanmı bilmiyorum çok canım yanıyor
Yprymr sıcak suya otur iyi geliyo ama çok sıcak olmasın haftan erkense doğumu da tetikliyor sıcak su
Minigiim-vebenn52 tamam canım çok sagol verdiğin bilgiler için peki bu şişlik inermi sence
Yprymr inmiyo bende 25 ten beri var
Yprymr bende ki de dış 2 senedir benimle kesinlikle normal dogum yapmasın ben onun yüzünden sezeryan olcam genel cerahhu karar verecek buna kadin doğumcu değil
Yprymr bende de vardı sıcak suya oturuyordum rahatlatıyordu. Normal doğumda daha da fazla dışına çıktı 2 ay oldu doğum yapalı acı yediğim zaman hala zorluğunu çekiyorum ama dışındaki şişlik geçti
tazegebe58 rabbim şifa versin hepimize evet doktorlarda dogumdsn sonra geçiyor diyor biranda çıktı hamilelikte
tazegebe58 herhangi bir krem kullandınız mı peki ve hamilelik boyunca makar dışında şişliğiniz varmıydı büyüklüğü çokmuydu
Yprymr aynen