Sedser 10+1 Haftalik Hamileyim Sonuclarim Çok Kötü Cıktı Ve Beni baska Doktora Yönlerdirdiler Bebegimde Zeka Geriliği olurmuş Ne Yapmam Lazim Çok Üzgünüm 😥
Deletedmom434 Sedser 11-14 haftalar arası yapılıyor ikili test.. başka bir şeye bakmış olmasın senin kanından kan değerin,b12 vitaminin gibi şeylere ? Sonucu rapor olarak mı aldın,yoksa sabah kan verdin öğleden sonra şeklinde mi aldın ?
Heycanli Sedser ikili test icin erken degil mi normaolde 11le 14 hafta arasinda yapiliyo bende 10 haftalik hamileyim ama doktorum oyle bise istemedi
ysmnnnn Sedser Allah Allah ikili test için 10hafta erken diye biliyorum 1-2hafta daha bekleyip başka dr a görün bence
Deletedmom434 Sedser ikili test olabilir fakat hem ikili test için haftan erken hemde ikili testte ki sonuçlar risk değerini belirtiyor nifty testi istemesi gerekirdi bence farklı bir doktora daha görün
Unalbirgul Sedser hangi şehirdesin bilmiyorum Ankaradaysan sana doktor önerebilirim. Bence farklı bi doktora gitmelisin
Ysn Deletedmom434 konuyla alakalı değil ama bisey sorcam ciğer geliştirici sonrası baş ağrısı gözlerde bulaniklik oldu ya gidip doktora yatış mi versem doktora yazdım dönmedi 🙈