asell13 kahvesever__ en çok makarnadır sonra sulu yemekler yanına pilav. Ahh oğlum yemeklerimi çok sever rahatsızım uzun süredir ben yemek yapamıyorum . Sürekli gelip senin yemeklerini çok özledim annem diyor 🥹
asell13 kahvesever__ 6 yaşında 🥰 ben mutfağı çok severim hergün çok çeşit yemek olurdu şimdi annem gelince ağır yemek olur yada kardeşim kolay menü yapar
Sevdayaz kahvesever__ haftada 1 gün balık, bir gün ıspanak kesin olur hiç sekmez😂 geri kalan günlerde de makarna, kızartma tarzı. Oğlum olduğu için de günlük onun çorbası olur aklıma ne eserse👍🏻
Sevdayaz kahvesever__ benim oğlumun gaz ve tuvalet sıkıntısı var bebekleğinden beri mecbur alıştırdım ama yemeyen çocuk olunca zor valla Allah kolaylık versin🌸
Yaprakdokumuseverr kahvesever__ Kıymalı olan her şey 😂 Eşim için vazgeçilmez olan da pilav. Sebze tükettiğimiz söylenemez. Doymuyoruz sebzelerle. 🤓
Nurr_22_22 kahvesever__ ortaya karışık bizde et balık tavuk sebze haslamalar evdekiler her şeyi yiyor 😁
Ahsen2024 kahvesever__ yorumlara bakiyorumda kimse et yazmamiş et yemek artik hayal oldu😂evde ne varsa ondan yapiyoruz valla zaten yemek yapmaktan cok ne yapacağını düşünmek cok yoruyo insani🤣
Esra_4774 kahvesever__ Güney Doğu anadolu bölgesinim tüm yemeklerini yaparım Mardin ’in tüm yöresel yemekleri 🥰
alitalia kahvesever__ bende seviyorum ama yapması çok zahmetli eşim de oğlum da çok aramaz nadiren de olsa yapıyorum ama 🤦🏻♀️ genelde misafir kabul edince yapmayı tercih ediyorum 😂😂😂
Durubebegim kahvesever__ bizde genellikle pilav Et Tavuk Balık sebze yok denecek kadar az eşim spor yaptığı için proteinli yemekler pişmek zorunda Arada bir çocuklar çok isterse makarna ve patates kızartma