kahvesever__ Evde en çok hangi yemek pişer sık sık yaparsınız 🥳 Ben Makarna Pilav Çorba çeşitleri Tavuk,et Hamur işi Sebze yemeklerini çok yapmam eşim ve oğlum pek sevmez
Gamzecanpolat kahvesever__ Makarna bayılırım kurşun atar kurşun yerim 🤣 Köfte patates Kısır Makarna salatası Mantı Sarma dolma
alitalia kahvesever__ et tavuk balık genelde oğlum sevdiği için. Yanına pilav salata. Sebze yemeklerini genelde meze ya da zeytinyağlı yapıyorum eşimle yemek için ☺️ hamurişi kızartma nerdeyse hiç yapmam misafir gelmedikçe
NovaVina_ Kıymalı Patates Oturtma Kremalı Mantarlı bazen körili tavuk ve pilav Firinda somon Mercimek Firina tavuk ya da kofte Alinazik Karnıyarık pilav Ara sıra çorba salata 😅🙈
Hasret5506 Hamiellik platformunda bir insan gece gece niye acarki bu postu 😂😂 yav alın işte canım çekti
kahvesever__ alitalia Hamur işini çok seviyorum eşim evde oldukça anca cumartesi pazar yapıyorum çocuklara bakınca
alitalia kahvesever__ bende seviyorum ama yapması çok zahmetli eşim de oğlum da çok aramaz nadiren de olsa yapıyorum ama 🤦🏻♀️ genelde misafir kabul edince yapmayı tercih ediyorum 😂😂😂
AslanKadini kahvesever__ makarna baş tacimiz ahhahahs 🤣🤣 Patates Pilav Tavuk Nohut Kuru fasulye Mercimek, tel şehriye, domates, tarhana çorbası. Genelde bunları arasında dönüyorum sadece kendime sebze yemekleri yapıyorum kocam sevmiyor 😁