iremnur19 Kader123 Saol canim Yok Allaha şükür hiç bi sıkıntısı çıkmadı bebeğimin zaten gelişimler bi hafta önden gidiyordu. 3 kilo 580 gr 50 cm doğdu 🙂
dilekgokhan iremnur19 ultrasonda dedikleri kilo ve boyla aynı mı oluyor canım bana da önden gidiyor diyorlar kilosu ve boyu doğru mudur acaba?
iremnur19 dilekgokhan en son 34. Haftada gittiğimde 3 100 gr di canım doğuma yakingitmedim bilmiyorum doğrumu ama aşağı yukarı dogru çıkıyor zaten çocuk sis oluyor bi hafta sonra kontorele gittik doğum dan sonra 3 kilo 400 grdi 🙂
Tgbsdt iremnur19 bende 2. Çoçuğumda hamileyim ilkinde sancıdan hissetmedim ama suan o belden yapılan iğneden çok korkuyorum
iremnur19 Tgbsdt belden yapılan iğne hiç acitmiyor canım korkma hissetmiyorsun bile damar yolu daha cok acıttı benim canımı açıkçası 🤗
dilekgokhan Pervinnn iremnur19 Rabbim sana bağışlasın canım bana da iri diyorlar o yüzden normal doğum istemiyorum korkuyorum benim de niyetim sezaryen olmak böyle güzel doğum hikayeleri duydukça için daha çok rahatliyor sezaryen hakkında
Tgbsdt iremnur19 ayy inşallah ya özel demi yaptınız siz doğumu açıkcası beni tek korkutan o Doğum sonrasından ameliyat yerinden korkmuyorum inşallah da düşündüğüm gibi olur
iremnur19 dilekgokhan 4 kilo ya kadar sa normal dusun bence sezeryan daha rahat geliyor insana ama bence normal daha ihi sağlık li emin ol ben çok istedim normal ama nasip olmadı.
iremnur19 Tgbsdt canım benim orda dikiş yok yapıştırma gibi açıyor ama geçiyor zaman her gün daha iyi oluyor. Dikkatli olup temiz tutmakta fayda var.
iremnur19 dilekgokhan canım vajina kendini heemm toparlayan temizleyen bi organ sezeryan dikisinden daha çabuk iyileşir diye düşünüyorum ben.