Neslihannd Ben de 32. Haftadayım benim de inanılmaz derecede akıntım var su gibi feğil ama bildiğimiz kokusuz beyaz renkte akıntı ama illallah ettirdi artık günde kaç iç çamaşırı değiştiriyorum bilmiyorum hatta bazen kıyafetlerime geçiyor ne zaman bitecek buu
gncglozclk Neslihannd o normal benim bildim kuzum sarı ve yesıl olunca enfeksiyon oluyor bide dogum yaklastınca da olurmus oyle
Saime-a Neslihannd Benim bacaklarımdan akıyor bazen 🙄 çok su tüketmek de sebep olabiliyormuş. Enfeksiyondan dolayı 2 lt üstü su içiyorum ve iç çamaşırı giyme demişti doktorum resmen şarıl şarıl geliyor bazen 🙈
Saime-a gncglozclk sizi çok iyi anlıyorum bende biraz fazla evhamlıyım hatta ilk olduğunda suyum geldi diye acile gittim baktılar kontrol ettiler dedim ki su geldiğini nasıl anlarım böyle olunca koruyorum dedim ebe dedi ki suyun gelse bu şekilde olmaz ve onu anlamaman imkansız 🤷🏻♀️
gncglozclk Neslihannd yok kuzum zaten surda ne kaldı anca yani 😂 ama beyaz akıntı normal benim bildim oyle akıntım oldu zaman hıc korkmazdım sen yinede danısırsın doktora korkma 💕
Neslihannd Saime-a bende çok su içmeye çalışıyorım da iç çamaşırı giymesek halimiz ne olur onu hiç düşünemiyorum bile neyse bebişler sağlıklı olsun da bunlar da geçer inşallah🤣
Saime-a Neslihannd şakır şakır su akıtıyorum 😂😂 resmen su sızıntısı şeklınde geziyorum Neslihannd gerçekten sağlıklı gelsinler de inşallah bunların hepsi geçecek ve bizde sağlığımıza kavuşacağız ben inanıyorum 🙏🏻
Saime-a Neslihannd benim sezeryan Allahtan birşey olmazsa 26 Aralık diye konuştuk doktorumuzla ama bakalım ☺️ 38+2 de. Sizin doğum ne zaman doğumu nasıl düşünüyorsunuz ✨
Neslihannd Saime-a yaa benim de sezeryan 39. Haftada yapıyoruz sezeryanı dedi doktor 12 ocakta gözüküyor allah sqğ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş🥰
Saime-a Neslihannd benim Bartholin kisti oluşmuştu vajinal girişte geçen ay onun içini boşaltmak zorunda kaldılar genel anestezi ile oda erken doğumu tetikleyebilir dedi gelişimini tamamlasın alalım dedi ☺️normal doğumdan korktuğum için ne zaman dese bana uyar durumdayım 🙈