Mortutku Ozqeeeee ben ilk aylarda günde 4buçuk 5 litre kadar içiyordum eşim korkuyordu doktora sorduk hiçbir sakıncası yok tuvalet sıklığında iyiyse içebilirsin dedi ama artık o kadar içemiyorum 2 2,5 litre anca
Emine82 Ozqeeeee düzenli yiyor muyum pek sanmıyorum kahvaltıyı hafta sonları yapıyorum haftaiçi de çorba salata bi tabak yemek yiyorum akşam bazen meyve kuruyemiş . Arada süt içiyorum günde 3-5 bardak su içiyorum ama çiş çok yapıyorum onu anlamadım 😏
Emine82 Ozqeeeee peynir bende yiyemiyorm yoğurdu bazen yiyorum bazen yiyemiyorum ama salata yiyorum bu arada benim ufaklık 13 haftalık olcak
Ufkumm Ozqeeeee ben normalde de su manyağıyım Bi de çeşme değil hazır su eşim sana su yetiştiremiyorum diyor günde 3 litre rahatlıkla bitiyor
Ufkumm Ozqeeeee evet canım Bi sabah kalkıp kahvaltı yapmaya zorsunuyorum ama bebiş acıktığımı hissettirince mecbur kalkıyorum akşamları ara öğünler falan güzel yiyorum ceviz badem meyve özellikle kivi eksik etmiyorum
Fidankoc Elifffcik67 Zorla iciyorum aklima geldikçe tek çözüm bu benim ozellikle sabah bulantilarim cok oluo istifar etmiyorum ama cok fena öğürüyorum gozlerimden yaşlar akıyo artık 😔
Yasmin41 Fidankoc merhaba ben de öyleyim 7/24 mide bulantısı mide ağrısı kaç haftalıksın acabalar canm?