songul123 Heyecanli evett doktorum ne kadar çok o kadar iyi dedi akşama çok su içmeyerek buldum bende çareyi yoksa sabaha kadar lavaboya kalkıyordum şimdi 3 kere kalıyorum o bile yetiyor bana😊
Elifffcik67 Fidankoc benimde sudan midem bulanıo ☹️Gerçi herşeyden midem bulanıo 😁 çözüm buldum mu ya içmemiz gerekio çünkü
Fidankoc Elifffcik67 Zorla iciyorum aklima geldikçe tek çözüm bu benim ozellikle sabah bulantilarim cok oluo istifar etmiyorum ama cok fena öğürüyorum gozlerimden yaşlar akıyo artık 😔
Emine82 Ozqeeeee düzenli yiyor muyum pek sanmıyorum kahvaltıyı hafta sonları yapıyorum haftaiçi de çorba salata bi tabak yemek yiyorum akşam bazen meyve kuruyemiş . Arada süt içiyorum günde 3-5 bardak su içiyorum ama çiş çok yapıyorum onu anlamadım 😏
sonsuzmasalim Ozqeeeee ben nedense geceleri çok susuyorum. Gün boyu bir şey içmiyorum nerdeyse ama gece oldu mu sabaha kadar nerdeyse 1,5 litre su içiyorum
sonsuzmasalim Ozqeeeee bende her döndüğümde uyanıyorum sonra hep damağım kurumuş oluyor su içiyorum ve 2 kere de tuvalete kalkıyorum 🙄☹️ şuan 34 haftalığız ve normal uyku çekemez oldum
Adenbebek Ozqeeeee normalde hiç içmezdim hatta şekermi var acaba dedi doktor ama normal çıktı sonuçlar
Esra7261 Maya311214 bana da öyle geliyor 😂 ama içiyorum. 1.5 litrelik su lardan alıyorum sürekli yanımda