Aysemm44 Gamzecanpolat Bende aşkı memnudaki firvdes gibi en son ağzı yamulmuş sakat gibi çıkarım doğumdan ahahahahaha
Gamzecanpolat Aysemm44 Zaman çabuk geçiyor kız ben geçmez sanıyordum gündüzler kısa geceler uzun gün boyu aktif olup ev işleri de yapınca akşam pestilin çıkmış şekilde tv karşısında uyukluyorum 😁
Aysemm44 Gamzecanpolat Walla ben bu dogursaydm artık sürpriz oldu yoksa ben istemiyordum bu sülalenin soyunu sürdürmeyi 😂😂😂gittikçe daha cogalıyorlar lanet olsun 😂
Nurycr Ftmnraks1 Benim ikinci doğumda kontrol de 7 cm açıklık çıktı. Ne sancı ne başka belirtim vardı. Aynı gün 1 saat içinde doğum yaptım.
Nurycr Aysemm44 Bende çok şaşırdım inanamadim doktor bugün dogurursun deyince 😅 Evde 20 aylık çocuk olduğundan çok hareketli bir hamilelik geçirdim. Ondan sanırım 🤭 Birde 35 haftadan itibaren hurma yedim.
Nurycr Aysemm44 İlk doğumda benimde uzun sürmüştü. İkinci doğum daha kolaydı. Şimdi üçüncü bekliyorum inşaallah buda kolay olur. Tüm hamilelerin kolay doğumları olsun inşaallah 🤲
Sumeyyesm Ftmnraks1 Valla yolu yarilamissin hayalimdeki doğum hikayesiydi 😂 Yatar çocuğu alır çıkarsın maşallah sağlıcakla alırsın inşallah kucağına
Hanimeller Sumeyyesm evet bende öyle hayal ettim ama her santimin acısının hakkını vererek doğum yaptım 😂
Esrabysy Ftmnraks1 bende 20. Haftam beridie düzenli yürüyüş yapıyorum 34. Den sonra sizin gibi yapacağım inşallah kolay bir doğum olur hepimiz için 🥰
_Hulya7106 Ftmnraks1 amin inşallah rabbim evladınızla size hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah banada hayırlı kolay dogum🙈🤲🏻 henüz erken doğuma 20+5iz ama şimdiden bu yürüyüş olayına vs başlamak gerek havalar aşırı soğudu şansımıza bizde evde yürürüz 😂
Birannis Kınayayımda başıma gelsin 🤲😀 benimde 1 ayım kaldı evim 10. Kat bugün itibariyle merdiven iniş çıkışına başlamayı düşünüyorum tabi kaçıncı kata kadar dayanabilirim bilemiyorum 🤣
Mervs Ftmnraks1 herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel ilerlemissin maşallah hep öle gider inşallah bi avazda kurtul inşallah 😊