Boncukk123 Sevdayaz ayyy kısa net mis gibi birinciyi bulduk sanki de iki isim olsun istiyoruz biz 😂 sunnet olarak sadece anne baba bilsin diye istiyoruz biz canım herkes tek isim soylıcek ama bulunmuyor ya saglıklı olsunlar da içimize bseyler siner illaki ☺️
Sevdayaz Boncukk123 oğlum da bilmiyordum ama kızımda biz de kulağına iki isim okutucağız ilk ismi sadece eşimle ben bilicez kimlikte olmayacak. Daha iyi oluyormuş biz de öyle karar vrdik bakalım sağlıkla gelsinler de gerisi çok önemli değil🌸
Mrvm005 Ayseglkrlkk isimleriyle yasasinlar inşallah. Ben 37+2 deyim daha yeni dusunduk de bulduk ilk olmayinca arqstirmaya bile firsat olmuyor
28-subat Cerenbelis1 belis i ben de düşünüyorum ama kafamı çok karıştırdılar . Anlamı gerçek değl falan , siz bir araştırma yaptınız mı acaba farklı bir kaynak flaan 😌sağlıkla gelsin bu arada güzel kızınız 🌸🌸
Memuranne2 Bizde 32 hafta da kararsız kaldık listemiz şöyle Sahra, vera su, eda su, neva su, su kesin olacak 2.isim ama ilk isim de karar vermedik
anapanda12 semakayaa ilk andan beri kızım olursa Mihrimah oğlum olursa Mehmet koyacaktım kızım oldu Mihrimah Yüsra koydum adını birde Selim isminde oğlum var doktorum da şey diyor sen şimdi Beyazıt ve Cihangir de doğurursun 😅 bir kızım daha olursa listem ; Ahunisa Mihrinaz Gökçe Şifa Kardelen Zühre Benan Asena