Boncukk123 Sevdayaz ayyy kısa net mis gibi birinciyi bulduk sanki de iki isim olsun istiyoruz biz 😂 sunnet olarak sadece anne baba bilsin diye istiyoruz biz canım herkes tek isim soylıcek ama bulunmuyor ya saglıklı olsunlar da içimize bseyler siner illaki ☺️
peksimetya semakayaa melis ismini de öok severim en minnak yeğenimin adı Melis 💕 İlk kızımın adı Yağmur 💕 şimdi 2.kıza hamileyim kısmetse Damla düşünüyoruz 😍 özellikle ablası istiyo Yağmur Damlasıymış kardeşi 😍
Kitapkolik660_ M198935 ben sadece fikrimi söyledim ve bunu da ters bir üslupla demedim neden hırlıyorsun
Ebrarabla_06 semakayaa ilk kızımda Büşra Ebrar koyduk canım benim cinsiyet daha belli değil kız olursa turna yada tuana olacak
leylaAraf Dodomom maşallah Allahım bağışlasın içime daha çok sindi 🧿😅bi kaç kişi de çok akıllı uslu zeki oluyorlar dedi
Hejdj123 semakayaa kızım olsaydı Amine gülce düşünüyordum💐ama oğlum oluyor Ali Asaf olacak inşallah🥰Ali babamın adı Asaf isminide ben ekledim 1 tane kızım var adı irem
Boncukk123 semakayaa melis ismini cok beğeniyorum ben cinsiyet belli degıl daha 15.haftaya giricez insaAllah ben şura ismini de beğeniyorum sonra belinay , sahra hepsını beğeniyorum ☺️🌸