Gamzealptkn İğneyi günde tek doz mu alıyorsunuz devlet karşılıyor mu sağlık ocağındaki doktor yazabiliyor mu
1palyaco Gamzealptkn kadın doğum doktorum yazdı raporlu iğne. 3ay raporumun süresi . 3kutu iğneye 300küsür ödedim . 1kutuda 10 adet var .
Yello Gamzealptkn canım raporsuz alamazsın devlet kaldırdı artk aile hekimleri yazamıyor ben dahılıye uzmanına yazdırdım yüksek rısklı tanı girdiler 3 aylık iğne aldım ve para ödemedım
elif-asil Gamzealptkn raporun nasıl çıkarldıgı önemli olan tabiki sizin tanınıza göre çıkarılıyor ben ilk hamileliğm de de bunda da ödemedim. Bittiğinde sağlık ocağında ki doktor yazdıgın da da ahnı şeklde ücretsiz aldm
eyldz44 Evet ben günde bir kere karşılıyorum raporlu olursa daha iyi olur yoksa sürekli gidip yazdırmak zor bir kısmını karşılıyor
Gamzealptkn eyldz44 1palyaco eyldz44 Seyma-onder Yello Momofelisa Oksapar kullanırken coraspirinde alıyo musunuz ?
eyldz44 Gamzealptkn evet canım kadın doğum yazıyor benim ilacım epey fazla olduğu için net oksopar ücreti bu diyemem
Nazcelkk 1palyaco ben rapor çıkarttıramadım eğitim araştırma hastanelerinde kalp damar doktoru yazıyor dediler. Randevu da bulamadım. 4 Ay oldu hala rapor yazdıramadım
Seyma-onder Gamzealptkn merhaba bende kullanıyorum bende rapor çıkarttırdım raporsuz fiyatı 890 küsür olmadı lazım rapor olunca 120₺ oluyor canım
Gamzealptkn Seyma-onder yaa şimdi eczaneden ödünç aldm 900 küsür dediler yazdrcam ama kadn doğuma mı dahiliye mi yazdrsam bilemedm hangisi kesin yazar
Gamzealptkn Momofelisa benm lekelenmem durdu çok şükür coraspirin kullanıyodm leke gelnce bıraktırdı doktor
Momofelisa Gamzealptkn ben kullanmıyorum canım oksapar zaten fazla geliyor yeterince. Lekelenmem olunca doktor bir süre iğneyi kesip aspirine geçirmişti. Sonra tekrar iğneyle devam ettik.
Sematurann Gamzealptkn ben ikisini de kullanıyorum. 2 düşüğüm var pırtılaşma problemim olduğu için doğuma kadar da kullanmaya devam edeceğim
Gamzealptkn Momofelisa bnde doktora mesj attm artk bugn içmicem yarn verdiği cevaba göre yapcam ama iğne aşırı yaktı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️