LamiyaCetinkaya Kızlar ateş ölçeri bulamıyorum ama inanılmaz üşüyorum ateşim var şuan. Limonlu çay falan içiyorum ama sabahtan beri bir düzelip bir geri geliyor, ne kullanabilirim bütün ilaçlar da yasakken ?
gamzecgr LamiyaCetinkaya Minoset,parol içebilirsnz.İhlamur,bol su ve bol c vitamini bir de ılık duş alın örtünmeyin üşüseniz de ince kiyaferlerle uzanın biraz ateş en iyi o zaman düşer farkedersinz zaten ondan sonra ince bir çarşaf örtünün.Atesolcer migros hemende vardi belki sizin olduğunuz bölgedekinde de vardır bir bakin olmadı
LamiyaCetinkaya gamzecgr Çok teşekkür ederim, mandalina tüketiyorum sabahtan beri, oğlumla evdeyim şuan eşim daha gelmedi şansıma 🤦
LamiyaCetinkaya gncglozclk Eşim geliyor ateşimi ölçüp beklicez olmadı acile gideriz dedik, zaten orda da parol yazacaklardır ama dediğiniz gibi enfeksiyondan şübheleniyorum bademciklerim şişmeye başladı
gncglozclk LamiyaCetinkaya ben ilk gun 38 di gittim acile parol ıcmıstım gece 2 de sonra sonra baktık hala aynı 3 bucuk da gittik bisey yapmadılar idrar ve kan aldılar crp kanda enfeksiyon yukselmıs normalde 4 olması lazım 10 olmuş bisey olmaz dediler saldılar ertesi gun de 40 derece oldu atesim donuyorum bildin bu sefer yatıs yaptılar kan alındı tekrar 70 olmuş crp antibiyotik verdiler koldan bunların hepsini de tetenoz aşısı olduktan sonra yasadım 😂🤦🏻♀️ cok kotuydu ayy o yuzden atesi ihmal etme surekli ölç
LamiyaCetinkaya gncglozclk şuan Ateşim 37 civarı öğlene göre baya iyiyim demek ki 38-39u görmüşüm. Parol iyi geldi ama yine yükselirse acile gidicez artık göndermeye kalksalar da cıngar çıkarır kalırım 😅
gncglozclk LamiyaCetinkaya parol etki etmıs demek ki canım iyi bari gitseniz dersiniz 2 gundur boyle diye o zaman bı seyler yaparlar herhalde bende direk mudahale ettiler 2. Gunu bide ballı limonlu su iç 💕
LamiyaCetinkaya gncglozclk ya çok teşekkür ederim,insan hasta olunca panik oluyor, ne yapacağını şaşırıyor 🥲 Dinleniyorum inşallah atlatırım, bugün tam da şeker yükleme testine gidecektim ateş olunca ona da gitmedim haftaya gidicem artık
gncglozclk LamiyaCetinkaya ayy o seker yuklemesi ne oyle ya şüpe etti de yaptırdım cok kotuydu yaa kac kere kusmaya geldım 😂 şükür cıkmadı ama sanırım Bi daha yaptırmam 😂 aclık tokluk sekere baktırırım sadece onu ıcemem bı daha 😂🤦🏻♀️
gncglozclk Sword kafamı cok kurcaladı olmadım ıcın ama olursam yine aynı seyleri yasamaktan korktum Rabbim buyuk kazasız belasız saglıkla almayı nasip etsin 🤲💕