Mrkpcioglu Fatih_ozlem56 aynısını görümcem de yaşadı eşimin akrabası da yaşadı kese var ama bebek yok dediler daha sonraki gitmelerinde bebiş vardı.. korkmayın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🌸
Fatih_ozlem56 Mrkpcioglu ayy çok teşekkürler içimi rahatlattiniz inşallah bizde ilerleyen zamanlarda görürüz
Ttttttttttttt Fatih_ozlem56 bnde 6+5 te gittiğimde kese var bebek yoktu bir hafta sonra gittim göründü stres yapma
Havvakc Fatih_ozlem56 daha çok erken o yüzden görülmemesi normal. Ben de yaşadım kalp atışını 7+4 te duyduk. Kendinizi strese sormanıza gerek yok yani . Hayırlısı olsun 😊
Fatih_ozlem56 Havvakc çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah sağlıkla kucagimza alırız bebişlerimizi 🥰
Eme2 Fatih_ozlem56 endişe etmeyin 5+5 iken gittim kese göründü ama bebek yoktu. 6+5 hem bebek göründü hem kalp atışını duyduk şükür inşallah görürsünüz bekleyin bakalım
Kelebekmisaliihayat Fatih_ozlem56 normal bir durum. Ben de 5. Haftada keseyi gördüm, doktor iki hafta sonra tekrar gel dedi. 7.haftada bebegi gördüm, kalp atışını dinledim. Bebeğin görülmesi 8.haftaya kadar da sürebilir , geç döllenme olduysa .