Fatih_ozlem56 Arkadaşlar bugün muayeneye gittim 5+6 yız doktor keseyim gördü ama bebek yoktu haftaya bidaha gelmemi istedi sizce neden görülmemiştir sizde yaşadınizmi acaba
Yagmurakyurek Fatih_ozlem56 çok küçük annesi ondan gozukmemistir ben 6haftlken göründüğümde kese vardı bebek yoktu 🥰8haftliken ilk kalp atışını duymuştum hayırlı olsun bu arada Allah analı babali büyütsün
-Eminee Fatih_ozlem56 bizde 5 haftalıkken keseyi gördük bebeği görmedik çok küçük olduğu için 8. Haftada hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik 😍
0107 Fatih_ozlem56 ben 6+5 de bile göremedim bebeği sonraki muayeneye kadar korktum sizin gibi ama 7+6 da bebeğimi gördüm çok şükür o yüzden boşuna canınızı sıkmayın 8. Haftada 9 da bile gören var siz dua edin ve stres yapmayın 🌹
yenidenanne34 Fatih_ozlem56 bende senin gibiyim 5+2 de gittim sadece kese vardi yarin tekrar gidicem 6+4 oluyorum insallah görüp kalbini duyabilirim 🤲🏻
Fatih_ozlem56 Yagmurakyurek amin inşallah allah razı olsun Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Fatih_ozlem56 -Eminee teşekkürler yorumunuz için içimi rahatlatıniz inşallah bizde görürüz bebeigimizi
Fatih_ozlem56 0107 allah razi olsun yorumunuz için içimi rahatlattiniz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Pinaargunes Fatih_ozlem56 canim benimde oyle kucuk olduğundan diyolar genelde boyle olurmus 6+4 de falan goren var bana da doktorum kese var şuan bebek yok dedi folik asit verdi 10 gün sonra gel dedi gidicem inşallah bebişi görürüz saglikla kucagimiza da almayı nasip etsin rabbim😍🙏💖
Fatih_ozlem56 Pinaargunes amin inşallah Allah razı olsun bende aynisi folik asit yazdı haftaya Bi daha giidcem hayırlısı olsun inşallah
Elisa93030 5.3de gittik kese var içi boş dedi. 2hafta sonraya yazdı.Folik asit yazdı içiyorum bakalım nasil olcak. Inşallah bebislerimiz görünür