Kızlar öncelik hepinize merhaba hepimiz isteriz ki doğal yoldan hamile kalalım ama bazen bu mümkün olmayabiliyor. Bizde 3 yıl sonra bu yola başvuruyoruz maddi manevi yıpranacağız ama sonucunda bebeğimizi kucağımıza aldığımızda maddiyat ta yerine geliyor bi zaman sonra maneviyat olarak ta düzeliyoruz hepimiz bu gönderi altında birbirimize can sıkmadan bilgi verip fikir alışverişinde bulunalım tüp bebek yaptıranlar yaptıracak olanlar
-Ne gibi sorunlarınız vardı?
-Hangi hastanede ne gibi fiyat ödediniz?
-SGK raporu tedavide de geçerli mi yoksa sadece ilaçlar da mı indirim sağlanıyor?
-İlaçlarınız ne kadar tuttu
-Süreç ne kadar sürdü?
-Hangi şehirden hangi şehire gidip yaptırdınız detaylı doktor ismi vererek arayış içinde olan anne adaylarımıza lütfen destek olalım olumlu olumsuz dönüşleriniz ben ve diğer tüp bebek anneleri için iyi gelecektir ben şimdi sizlere arastırdığım tüp bebek doktorlarını alt kısma yazacağım inşallah hepimiz hepimize bir fayda sağlarız arkadaş kardeş gibi destek olalım çünkü ben çaresiz çıkmazdayım maddiyat bir yandan psikolojikten bir yandan sürekli araştırma içine girdim hangisi güvenilir hangisi işini parasına değil de hakkıyla yapıyor keza devlet hastanesini de araştırdım hepsini alt kısma yazacağım eskiden böyle bir post açılmış 2019 yılında bende şimdi açıyorum hepimiz buraya toplanalım yorum yapmayıp okuyup bilgi bile alsa içi bir nebze rahatlasa o bile kâfi Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🥺😇😍🙏