Kelebegimmm Ahh bu elalem.. Canım herkes hep konuşur, sorar, yargılar, erken hamile olursun daha yeni evli derler olmazsın gecikti derler. Yatak odamıza kadar girerler konuşurlar. Ben bekarken hep adet düzensizliği yaşardım. Her adetim sancılı olurdu resmen kriz gibiydi. Ağrılara dayanamaz hep ilaç içerdim . Herkes içme ilaç işte çocuğun olmaz çok riskli derdi ama ben dayanamazdım acıya ağlardım her ay. İltihabım vardı hep ona bağlardım. Evlenmeden 2 ay önce biraz adetim düzene girdi gibi oldu ama ben maydonoz suyu, soğan suyu filan içmiştim dügüb gününe denk gelmesin diye.. Yani anlayacağın herkes başıma doktor kesilmişti. Velhasıl, evlendim ve 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Şuan 22 haftalık gebeyim ve hayatımdaki en büyük ders şu oldu. 'Her konuşana kulak asıp en güzel anlarını mahvetme..' Evlnemeden önce evlilikle ilgili gözümü korkuturlardı, çocukla ilgili gözümü korkuturlardı. Psikolojik baskıdan ilk gecem bile kötü geçmişti. Şimdi bazen doğmdan korkutuyorlar ama kimseye kulak asmıyorum. Sözü uzattım ama sana tavsiyem herşeyi akışına bırak inşâallah çok iyi bir anne olacaksın, olacağız 💜