Yes_mom0 Merve-metin yok amh ye bakmadilar cnm bı gideyim bugün bakalım ne olacak hayırlısı olsun 🤲♥️
Merve-metin Yes_mom0 e nabıza yansımıyor canım benim tahlil sonuçlarımın referans aralığı yazmıyor hastaneden çıktı aldım çıktı da yazıyor referans aralığı hastaneden hastaneye fark ediyor zaten doktor seni bilgilendirir muhakkak haber ver canım
Yes_mom0 Merve-metin hepsi çok iyi dedi bı sıkıntı yok dedi yine de ne olur ne olmaz birde dahiliye ye görün dedi
1prensesannesi__ Yes_mom0 yaa anladım gecmis olsun peki ben sonuctan anlamıyorum bu testler nasilmis doktora sordun mu
Yes_mom0 1prensesannesi__ evet sordum cnm bir sıkıntı yokmuş ama ne olur ne olmaz dahiliye ye görün dedi bana
1prensesannesi__ Yes_mom0 anladım tekrar gecmis olsun belki stresten falandir ya da hamilelik öncesi vucut kendini hazirliyo o yüzden duzensizlik oluyo diyenler var insAllah yakin zamanda gercek bi pozitif görürsün 🥰
Yes_mom0 Merve-metin aynn cnm gidecem dahiliyeye bu hafta bakalım suanlik bir sıkıntı çıkmadı inş da çıkmaz 🥺🤲♥️
Yes_mom0 Merve-metin bugün soğan suyuna başladım regl min bitmesine 2 gün var yumurtlama gördugum gün bırakmayı düşünüyorum ovulasyon testi de aldım bu ay hayırlısı olsun bu aydan birazcik da olsa ümidim var 🥺🤲♥️inş hayırlısı olur ♥️
Merve-metin Yes_mom0 inşallah hayırlısı ile güzel haberler almak nasip olur canım 🙏🏻 ben soğan suyunu adetimin bittiği gün duydum ondan yapmadım bi sonraki ay yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet inşallah 🙏🏻
Yes_mom0 Merve-metin inş ona başlamadan nasip olur o güzel haber♥️🤲 bende yarın temizlenecem inş diğer gün hemen ovulasyon a başlıyacam yardımınıza ihtiyacım var ♥️🥺🤲