Yes_mom0 Merve-metin @2prensesannesiiii TSH: referans aralığı 0,66-3,4 değer 4,26 FSH: değer 5,88 LH: 3,89 ESTRADİOL:23,07 PROLAKTİN :12,01 DEGERLERİM NASİL VEYA Bİ SIKINTI VARMİDİR SİZCE LÜTFEN YARDIM EDİN 🥺
2prensesannesiiii Yes_mom0 tsh 4.26 mı canım öyleyse ilaç kullanman lazım düşmesi için diğerlerini anlamıyorum 🙏🏻
Merve-metin Yes_mom0 tsh yükselmiş canım diğerlerin referans aralığı nasıl benim fsh 9 küsür çıkmıştı doktor fsh hormonun biraz düşük demişti prolaktin normal canım ama diğerleri için bi doktorla görüş amh testi yapmadılar mı sana ama korkmana gerek yok ilaçla normale dönüyormuş doktor zaten yüksek ihtimal ilaç verecek sana
Semrat canım sendede adet gecikmesi olmuştu demi tsh yüksek çıkmış benimde ilk hafta geckmde baktrmstm 6 günü 3.9 idi geçen hafta baktrdim adet olamamstm 14 gün geckmde ise 5 cıktı doktor büyük ihtimalle ondan geciktgni söyledi çünkü yumurtlmyi enelliyormus ben 50 mg troid ilaci kullanyrdum 75 e çıkardı düzenli kullanmmami söyledi eğer hamile kalirsamda dozu yukseltlcekms çünkü hamileikte 2.5 ve altında olması gerekiyor ben ilk hamilelgmdde oncesndde sonrsndda hamile kailncda kullandm önemli engel olablyr prolaktin flan çok iyi ckms digerleri kaç degerlerde olması gerek bilmyrm canım ama troid için dahiliye yada endokrin uzamninin doz ayarlamsi gerekiyor yada direk kadim doğum doktrda ayarlıyor ilaç kullanman lazım troid için büyük ihtimalle
Semrat Yes_mom0 yok yok korkma kuzum sakın 🥰♥️😘 ilaçla hemen düşüyor hiç sknti olmaz ilaç verirse hergün aksatmadan kullan kesinlikle hamilelik olursada devam et mutlka çünkü hamileikte biraz daha yükseliyor bu hormon doktor ona göre doz ayarlıyor 🥰😘
2prensesannesiiii Yes_mom0 benim arkadaşım kullandı ilaç gebeliği boyunca tsh düşürmek için bebişi sağlıklı maşallah 2 ay sonra 1 yaşına girecek ilacı çözümü var korkmayın bak benimde kanda pıhtılaşmam var onu içmezsem iğnemide yapmazsam bebeğe kan gitmez kalbi durur yaşadım bunu sonra kızımı doğurdum coraspin oksopar iğneyi doğuma kadar kullanıp çözümü var hiç korkma geçmiş olsun 💐 🙏🏻
Yes_mom0 Semrat tm aşkım çok saol salı günü gittiğimde cuma gel demişti yarın gideyim bı hayirlisiyla
Yes_mom0 2prensesannesiiii çok saol cnm ya siz böyle şeyler söyleyince içim gerçekten ferahlığa giriyor çok teşekkür ederim kızlar size ♥️🥺
-incila- Benimde gecikme 4. Gündeyim. 3. Günde kan verdim negatif çıktı. Adet tarihimden bir hafta önceden başlayan bel, kasık ağrısı devam ediyor
Semrat Yes_mom0 aynen canım git bakalım ne dycek hayırlısı hakkmzda bu ay ovulasyon deneriz 😁🤗 olursa olur olmsda hayrlsi devam ederiz 🥰😘
Yes_mom0 Semrat Ayn cnm ovulasyon u da deniyelim hayırlısi olsun daha ama bu süreçte sürekli konuşalım haber dar edelim birbiriimizi
Yes_mom0 Merve-metin yok amh ye bakmadilar cnm bı gideyim bugün bakalım ne olacak hayırlısı olsun 🤲♥️