Kızlar doktorum bana 39+2 ye gün verdi 2. Sezeryan için çok geç bir tarih değil mi sizce de ben 38 de alınıyor diye biliyorum
Kızlar 2. Sezeryan kaçıncı haftada oldunuz?
Minnakkurabiyeveannesi27 ne güzel işte 1 hafta daha anne karnında büyüyecek gelişecek
Bende 39 a istiyorum ama verirler mi bilmiyorum
Minnakkurabiyeveannesi27 daha iyi 39 olması
Minnakkurabiyeveannesi27 38+3 te bugün oldum
Yigit_Yagiz_Moms konuş ya sorun yoksa niye vermesinler 38bana erken geliyor ya biraz daha durunca toplu oluyorlar minicik olunca insan korkuyor almaya ya
Minnakkurabiyeveannesi27 bana da aynı haftaya verdi valla 🥴
Minnakkurabiyeveannesi27 banada 39 dedi doktor geç geldi 37 38 gibi alsa daha iyi olcakti
Yelkaaa01 Evet öyle iyi birşey ama işte evde bir tane daha küçük çocuk olunca(20 aylık) çok zor oluyor şuan bayağı agirlastim oğluma bakmakta güçlük çekiyorum
Yigit_Yagiz_Moms konusursaniz verirler bence çünkü bana devletteki doktor da 39. Haftada dedi
Klcrn evet iyi olması sıkıntı yok ama işte küçük kucik bir çocuk daha olunca biraz zor oluyor
Kader5138 maşallah sizin mi kararınız yoksa doktor mu o şekilde karar verdi
Mothertea ayyy çok zor çok agirlastim ben bayağı sıkıntı yaşıyorum korku yaşıyorum doktorum bu arada suyun felan gelebilir o zaman ancak erkene cekebilirz dedi
Happydef 37 erken ama 38, ideal gibi aslında ciğer gelişiminde felan sıkıntı olmuyor en azından kuvoz e girme riski yok
Minnakkurabiyeveannesi27 beni 37 de cagirmisti
Minnakkurabiyeveannesi27 ne güzel. Bende devlete gidiyorum çam ve sakuraya. Devlet genelde 38 küsüre veriyormuş. Diyorumki acaba 38. Haftada gitsem daha geç verir mi
AyiPeddington sizi de bayağı erken çağırmışlar aslında
Yigit_Yagiz_Moms olabilir ama normali 39 oluyormuş kaç tane doktora soylediysem öyle güne verdiler burda
Damla06 ikisinde çok güzel geçti bnm şuan yürüdüm yemeğimi yedim gazı çıkardım herşey iyi gibi