Esra_4774 Haticeanneeeee burda sadece keseyi baz alabilirim çünkü kemik yapısına ve nubuna12 den sonra bakabilirim canım
Aslan04 Esra_4774 ayy esra allah sesini duysun nolur bidaha bak insallah erkektir allah seninde gonlune gore versin
Esra_4774 Aslan04 erkek gibi başka fotosu varsa at kaç tane varsa tamam mı hepsine bakayım mi istersen özel konuşma başlat
Haticeanneeeee Esra_4774 tamam canım keseye göre yap o zaman haftaya 12 olucaz o zaman bidaha ayrıntılı atarım
Esra_4774 cutecik yüksek ihtimalle kız canım başka varmı fotoğraf doktor birşey dedi mi cinsiyet için?
cutecik Esra_4774 evet kız cnm 27. haftadayz merak ettim bakalm ne dicksin diye ☺️başka resmi var ama hep sırtı dönük bitek detaylıda görebildik bide oda telefonmda yoktu☺️
Esra_4774 Zeynep-A burdan tahmin etmem cok zor canım bebeğin istediğim kemiklerini malesef göremiyorum bu sefer gittiğinde kağıt vermezse bile hocam ekrandan çekebilir miyim de çekip at bakayım
Esra_4774 Melos066 çok sevindim canım doğru tahmin ettiğime sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah 🤲