dilan3535 Esra_4774 yaaa aslında bacak tarafına bakınca pipiside belli oluyor bana doktorumuz gösterdi ondan sonra anladım ben tahmin işinde iyisiniz ama kanıtlamış oldunuz 🫶🏻🫶🏻
Esra_4774 dilan3535 pipiyi tam göremedim nubunu çok benzettim kafa kemik yapısı özellikle ense yapısından anladım
dilan3535 Esra_4774 https://mutluresim.com/image/nE6bw9 yine tahmin yaparmısın bu sefer doktorumuz kıza benzettim dedi ama
Esra_4774 Emrhn yaa ne zaman öğrendiniz kessin mi ben bebeğin kafa yapısından ensesinden öyle dedim nubunu göremedim ki biliyorsun bacak arası çok gözükmüyordu kese ve enseve kafayı değerlendirdim
Klcrn Esra_4774 Instagram da da bir sayfa var 6haftalıktan başlıyor bakmaya keseye falan tahminde bulunuyor çoğuda tutmuş hep bende attım 6haftalık tı kız dedi bakalım tutturabilicekmi
Aslan04 Esra_4774 ayy esra allah sesini duysun nolur bidaha bak insallah erkektir allah seninde gonlune gore versin
Fulya1993 Gunes07 bebeğin kız bebek 2 çizgi olursa kız benim kızımın ultrason resminin aynısı cinsiyet bölgesi
Emrhn Esra_4774 dün öğrendim 14 hafta 5 günlükken detaylı ultrasonla bakıyor doktorum onda öğrendim☺️