Morkity Sermec27 sağlıkla kucağına al inşallah canıımm❤️ kanamanın neden olduğununu söylediler mi bende de var da aynısı dün kanamam vardı da apar topar acile gittm çok şükür kese duruyor. Düşük riskin var mı bir de🥺
Sermec27 Morkity kanamanın sebebi bulunamadı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ya belki ondan olmuştur şükür su an herhangi bir düşük riskim yok sana da geçmiş olsun inşallah bir an önce kesilir kanaman 🥰
Sermec27 Esra_4774 bende öyle düşünüyorum erkeğe benziyor ultrason resmi iki oğlumda da böyleydi bu haftalarda neyse hayırlısı olsun sağlıcakla dünyaya gelsin de gerisi önemli değil oğluma can yoldaşı gelir inşallah kardeşi 🥰
Busragul52 Esra_4774 Merhaba banada tahminde bulunabilir misiniz. Bunu videodan çektik. Profilimde ultorson fotoğraflarıda var
Busragul52 Esra_4774 Hatta benim videodan ekran görüntüsü aldığım buda var bacak arası. Ama bu bacak arasında görünen kordon mu bilmiyorum.
Busragul52 Esra_4774 Çok ilginç ama doktor kıza benziyor dedi😂 ama net de konuşmadı bu hafta sonu gideceğim o zaman net gösterir dedi
Busragul52 Esra_4774 Çoğu kişi erkek dedi ve bende erkek hissediyorum. Bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum ve kafam karışık
Busragul52 Esra_4774 Bugün 17.haftadayız. Doktor kız dedi ama geçenki ultorosonda bacak arasında bişey görünüyordu. Sizin tahminleriniz iyi bakabilir misiniz acaba bidaha bana yanılma olabilirmi?
Busragul52 Esra_4774 Profilimde üç tane daha fotoğraf attım onlara da bakabilir misiniz rica etsem. Bacak arasını dikkate almadan tahminde bulunsanız