Blackkcat Sermec27 çok sevindim canım güzel haberlerine🤲🏻🥰ya kanama alamı net olur bence dr pat diye söyler,sen içine sindiremediysen 1hafta bekle başka bi dr daha git istersen,sağlıkla ilerler inşallh canım
Sermec27 Blackkcat bugün biraz ağrım vardı acile gittim biraz önce doktor baktı kanama alanı vs yok dedi bir sorun yokmuş çok şükür 🤲🥰
Aymiraaymiram Sermec27 yok canım kanama alanı olsaydı yüzde yüz ilaç falan veriyor progestan benim kanama alanım vardı fitil olarak verdi şimdi çok şükür küçülmüş
Sermec27 Aymiraaymiram bugün acile gittim akşam biraz ağrım vardı ordaki doktor da kanama alanı vs yok dedi rahatladım
Blackkcat Sermec27 aslında bazen normal böyle batmalar ağrılar hatta yalancı sancılar ama insan tedirgin oluyor,en iyisi rahatlamak için doktora gitmek tabi çokta şey etmemek lazım🙈yoksa zaman geçmiyor
Sermec27 Blackkcat aynen işte kanamalar riskler kayıplar olunca ister istemez öyle oluyor insan korkuyor inşallah bundan sonrası iyi olur 🥰🤲
Girl_boy_annesu Sermec27 ya canım cok sevindim saglıkla gelsin inşallah 🤲🏻💙 bu arada bence oğlan geliyor 😍
Sermec27 Girl_boy_annesu Allah razı olsun canım bana da öyle geldi sanki neyse oğluma can yoldaşı gelir sağ salim dogsunda gerisi önemli değil 🥰
Aysemm44 Sermec27 Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip ettsin Allah herkeze annelik duygusunu tattırsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın 😍