Simayyy Benim arkadaşım Doğum yaptı 1yıl önce ve bana yenidoğan takımların bile bebeğe büyük olduğunu, 0-1 ay tulum zıbın almamı, çok değiştirdiğini biraz fazla almamı söyledi, bebeği 3.200 doğmuştu, ben 15 tane felan 0-3 zıbın, 0-1 zıbın, 7-8 tulum, tulumda fermuarlı çok önerdi geceleri çok pratik olduğunu söylediği için 2 tane fermuarlı aldım
ZeynepSabancay burcuozturk bebeğin gelişimine göre değişir yiğenim 15 gün giyebildi. Benim kızım 2 ay giydi
Alinmavi burcuozturk 0-3 ayi max 3 ay ama ayaklilar o kadar giydirilmiyor hemen uzuyorlar ayaksiz yine 3 ay giyebilir kilosuna gore ama ayakli o kadar giyemez.
Rabisaliiii burcuozturk en fazla 1 ay😊çünkü cabuk büyüyorlar. Ben almadim özellikle diğer oğlusun kileri gitcek ins.
Simayyy 0-3 ay tulumlarda 62 cm e kadar yazıyor, en az 3 ay giyse yeterli değil mi zaten 6-7 tane alıyoruz günde en az 3 kere değişse bile ancak yeter
burcuozturk Simayyy 3 ay giyse ooo çok iyi 😊bende işte sonucta gun ıcınde degıscegını dusundum de aldım ama herkes 1 ay giydirirsin falan diyince bakalım bebiş gelince görücez insallah☺️☺️