burcuozturk Kadife tulum aldımda subat sonu olcak dogum acaba ne kadar giyer elimde kalmasın sonra 4 tane ayaklı tulum aldım kadife
Busrababuz burcuozturk ben mağazada çocuk bölümünde çalıştım o yüzden hakimim bu konuya ayaklı biz müşterilerimize önermiyorduk çünkü bebegin boylu olabilir ve ayrıca biranda büyüyorlar ilk 1 aylarda yeni doğanlara veriyorduk
Bskrt burcuozturk elinzde kalmaz çünkü mart nisan ayınca ancak giyebilir zaten, kadife kalın olur Ama başka kdife almayın ayaksız pamuklu alın 3-6 ay
GozdeCemre burcuozturk canım bence ayaklı almamalısın ayaksız tulumlar daha mantıklı ben kızıma ne kadar ayaklı aldıysam kendini direttikçe zorlandı o yüzden bence ayaksız almalısın diğerini 3 ay giyiyorsa ayaklıyı 1 ay anca giyiyor
Masal03 Bende çok aldım ama şimdi pişmanım herkez ilk 40 gün giyer diyo bende şimdi değişim yapıyorum 😊
sudamlasi burcuozturk Masal03 ben hep ayaklı aldım iyi ki de öyle yapmışım kış oldugu icin rahatlık sağlıyor. Giydiririsniz yani 40 gün az bi süre değil.
burcuozturk Busrababuz yani sence kadife tulum ayaklı 4 tane yeter ozaman dmi daha 0-3 almıyım zaten alt üst takımda var penyede var
Masal03 burcuozturk 2 tane hastene çıkışı aldım 2 tanede ayaklı ama geri kalanlarını hep ayaksız aldım çünkü boyu uzun olursa elimde kalmasın
Busrababuz burcuozturk bebek küçük zıbın setleri oluyor bence 2 tane ondan 2 tane de sadce alt al geri kalanını da açık al altı
Masal03 burcuozturk hayır canım daha alma çünkü mağazalara sorduğunda bile 0-3 leri en fazla 40 gün die önermiyolar o yüzden geri kalanlarını 3-6 almalısın
sudamlasi burcuozturk 7 tane sadece alt 5 tane alt üst takım 3 tane de tulum. Ve bunlar bebeğime az geldi
Masal03 burcuozturk yani ayaklı yerine düz canım benim daha çok kullanırsın hatta ben bol bol kilotlu çorap aldım 😊