SRabiaaa Haftadayım. Sizinde uyurken sağa sola dönerken kasık agrilariniz oluyor mu? Rahim ağrısı neden olur? Sanki orda basınç var gibi
ecembugra53 SRabiaaa cok normal benim 2. gebeliğim tecrübeyle sabit rahim agrısı basınc olur rahim ve bebek büyüyor canım hersey gayet normal
teacher-mom21 SRabiaaa 21. Haftam aynısını yaşıyorum ağrım var rahimde kalkınca dönünce doktor size ne dedi acaba
Kgk Bende 20.hafta içerisindeyim gündüzleri yok ama geceleri uykudan uyandırıyor dönmek zulüm oluyo son zamanlarda ozellikle sol tarafimda artti acı doktor normal oldugunu söyledi magnezyum verdi
SRabiaaa Premsesko aynen kasık agrimdan daha baskın gelen rahim ağrım ayağa kaltigimda orda bir ağırlık var beni aşağıya cekiyor üstelik çalışan bir anneyim
SRabiaaa Evet kızlar öyle oluyor pazartesi muayenem var üstelik beni olumsuzluğa sürüklemek isteyenler erken doğum olur gibi saçma sapan cümleler kuruyor. Bende bebek büyüdüğü için olduğunu düşünüyorum magnezyumda kullaniyorum
Premsesko SRabiaaa Aynılarını yaşıyorum bebeğin bir yerde toplanmış sertleşmiş gibi de oluyor mu ara ara
SRabiaaa Premsesko anaa valla oluyor karnımın tamamı değil yalnız bir kosesi eğilince özellikle (bulaşık makinasina kirli yerlestirirken) sertlesiyor dışarıdan dokunan bilmiyorda icerde sanki derimi gerimgerimgeriyolar herseyi bırakıp direk uzanıyorum kendiliğinden geçiyor. Buda normaldir bence
Premsesko SRabiaaa Evet bende de oluyor ya ve çok sık oluyor günde 7 8 kez oluyor. Özellikle sırt üstü yatınca
Premsesko SRabiaaa Ya kaç kez oluyor dedi yalancı kasılmaymış galiba bunlar benim 19. Haftadan bu yana var 😢
SRabiaaa teacher-mom21 normal olduğunu bebeğin hızlıca büyüdüğünü o yüzden rahme baskı yaptığını söyledi. Ayrıca bebeğin artık karnımın yukarilarinda hissediyorum ağrım hafifledi buda dediğini doğruluyor az daha sabır canım benim